LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför kan inte Liam Pitts bo hos Laila Bagge – nu berättar hon

04 nov, 2022 
Liam Pitts och Laila Bagge
Laila Bagge har två söner från tidigare relationer.
Nu berättar hon att hennes äldsta son Liam inte kan bo hemma hos henne och Korosh.
Läs om anledningen bakom beslutet här!
Annons
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 49, och sambon Korosh Kananian, 31, har under hela sommaren haft ett stort projekt igång gällande deras villa. Det som paret trodde skulle bli en mindre renovering slutade upp i en betydligt dyrare och större historia.

De har stött på patrull flertalet gånger under renoveringens gång och det slutade med att de fick riva hela källaren för att sedan bygga upp den igen.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, berättade Laila för Hänt då.

Nu står källaren på plats men ännu är renoveringen inte färdig.

Äldste sonen Liam satsar på sin MMA-karriär

Laila har har dessutom två barn, den äldsta Liam Pitts, 19, fick hon tillsammans med amerikanska musikern Mason Pitts. År 2010 gifte hon sig med Niklas Wahlgren, 57, och fick sin andra son året därpå, innan de lämnade in en skilsmässoansökan tre år senare.

Annons

Liam som nu växt upp satsar fullt ut på sin MMA-karriär som verkar gå strålande. Nyligen visade han upp en resa till Abu Dhabi tillsammans med sitt träningsteam.

Relationen mellan mamma och son är mycket fin. Något som Liam berättat om när Laila var med i tv-programmet Svenska powerkvinnor.

– Hon är ju väldigt mycket av en kompis, min morsa. Den övergången kanske har blivit mer ju äldre jag har blivit, säger Liam Pitts.

Därför kan Liam Pitts inte bo hemma hos Laila

Liam som har sin pappa Mason i USA har under hela sin uppväxt bott på heltid hos Laila. Men nu avslöjar Laila på sin blogg att han inte kan bo där för tillfället. Anledningen är att det inte finns plats nu när huset genomgår en stor renovering.

Liam har också kommit förbi här hemma. Han bor ju inte här just nu så länge allt är byggkaos då det helt enkelt inte finns så mycket plats här hemma så han kan ha ett eget kryp in. Men det är löst. Däremot kommer han hem väldigt ofta och äter mat men också för att tvätta sina kläder. Och nu var det dags igen . Hmmm…” skriver Laila på sin blogg.

Det återstår helt enkelt att se när Liam har möjlighet att flytta tillbaka hem!

Hänt har sökt Liam för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons