LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Pitts blodiga sjukhusbesök – Laila Bagges ilska

02 maj, 2021 
Laila och Liam.
Laila Bagge och sonen Liam Pitts fick vara med om ett minst sagt blodigt sjukhusbesök.
”De fick gräva ordentligt och det blödde såklart då en massa”, skriver Laila på sin blogg.
Annons
Laila Bagge & Korosh Kananians kärlekssagaBrand logo
Laila Bagge & Korosh Kananians kärlekssaga

Laila Bagge har sonen Liam Pitts tillsammans med sitt ex Mason Pitts.

Mor och son syns ofta tillsammans, både på sociala medier och i Lailas egna serie Lailaland. Ibland dyker även Liam upp på bilder på Lailas blogg – men denna gång var det lite mindre roliga bilder som las upp.

bloggen skriver Laila att Liam tidigare fått operera sin armbåge då han skadat sig när han tränade MMA och att han i veckan fick ta stygnen efter operationen.

”Eftersom min syrra är sjuksköterska och van att ta stygn även om hon inte jobbat aktivt på länge så är hon den första jag kollar med när det gäller sådana här saker. Just för att man kan göra det på en tid som passar en bättre och kan många gånger vara stökigt att få tider som passar.

Åkte i alla fall hem till syrran som hade kokat och spritat både sak och pincett för att göra allt så rent som möjligt. Handskar på och tog av Liam bandaget och tvättade såret. Hon konstaterade att allt såg jättefint ut, operationssåret hade läkt väldigt fint och inga tecken på infektion. Men däremot blev hon väldigt fundersam på stygnen. Hon förstod att det var någon form kontinuerliga stygn där man använt samma tråd gör flera stygn.”

Annons

Blodiga sjukhusvistelsen

Laila skriver vidare att systern inte vågade fortsätta då något verkade vara fel.

”När hon kollade närmare då tyckte hon att suturerna satt väldigt djup ned i huden och ville därför inte gå vidare eftersom hon inte hade rätt instrument. Ytliga suturer kan man ta hemma om man är van menade hon men detta måste göras på mottagning. Ok, sagt och gjort.”

Nästa dag åkte de vidare till ett sjukhus.

”Där kunde de inte heller ta bort stygnen då de aldrig sett denna typen. Och skickade därför oss vidare till deras ortopedmottagning dagen efter.

Väl på ortopedmottagningen så konstaterade man att stygnen var alldeles för hårt satta. Och på grund av det hade de borrat liksom med sig i huden och nu kunde man inte få bort det utan att skära och gräva. Så Liam fick först lokalbedövning och sedan satte det igång. Vissa stygn satt så djupt att de fick gräva ordentligt och det blödde såklart då en massa.”

Annons

Liam får skjuta på rehabstart

Det blev alltså inget enkelt sjukhusbesök för mor och son. Laila avslutar inlägget med att det känns tråkigt att det blev som det blev.

”Stygnen är ju äntligen borta men så tråkigt att det blev så här. Så onödigt känner jag. Nu har Liam fått skjuta på sin rehabstart ytterligare eftersom hon skulle ta det lugnt med armen nu i några dagar då det är nya sår och man vill inte riskera infektioner och sånt.

Vi är såklart jättenöjda annars men det kändes inte så bra att det blev så här. Jaja, det är som det är men onödigt känns det som.”

Annons