LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Liam Pitts avslöjande om kärleken: ”Det är ju svårt”

03 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Venus Soltani
Liam Pitts
Liam Pitts
Liam Pitts satsar stenhårt på sin karriär som MMA-fighter.
Men hur ser det ut på kärleksfronten?
Nu avslöjar Liam hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts okända relation till ”Arga snickaren"Brand logo
Liam Pitts okända relation till ”Arga snickaren"

Laila Bagges äldsta son Liam Pitts, 20, som hon har tillsammans med exet Masson Pitts, har blivit ett välbekant ansikte för de som tittar på realityserien Lailaland.

Men egentligen är det varken kändisskap eller tv som lockar Liam – hans största mål i livet är att komma långt i sin karriär som MMA-fighter. Liam har tidigare berättar om att han inte tycker om att bli stämplad som ett "kändisbarn".

– Det är positivt i viss bemärkelse att folk bryr sig mer, men det blir också mycket negativa grejer på grund av det. Folk respekterar inte en på grund av de sakerna. Jag kan inte riktigt klandra dem, för jag hade säkert gjort samma. Sedan är det också i vissa fall en fördel för att vissa underskattar mig. Jag tror att folk underskattar mig väldigt mycket, faktiskt, sa Liam till Aftonbladet i vintras.

Annons

Liam Pitts vuxenliv – att bo ensam: "Inte så jävla kul”

Liam har tidigare bott tillsammans med sin lillebror Kit hemma hos mamma Laila och hennes sambo Korosh. För ett fyra år sedan flyttade han hemifrån till en egen lägenhet på Lidingö. Att bo ensam var dock inte precis som Liam hade föreställt sig.

– Jag gillar inte att stå och laga mat själv. Jag gillar ju att äta middag med en stor familj, så har jag alltid velat ha det. Jag kanske överhypade att bo ensam, det är inte så jävla kul. Det som jag kan säga är positivt om det är att det är nära till gymmet, berättade han för Aftonbladet.

Men det hela blev kortvarigt och Liam flyttade hem till familjen igen.

– Jag flyttade tillbaka hem, det känns kul att vara hemma. Jag bodde själv ett tag. Men man är med familjen och det känns nice och lillebrorsan är hemma, så det är kul, sa han då till Hänt.

Liam Pitts avslöjande om kärlekslivet: ”Det jag behöver...”

I en ny intervju med Hänt berättar Liam om vad som skett i livet på senaste tiden. Självklart har det varit mycket träning på schemat – något som Liam har haft mer tid till sedan han blev singel.

– Jag har varit singel ett tag. Vilket är skönt, jävligt skönt faktiskt. Det känns skitbra, säger Liam och fortsätter:

Det är asbra, jag liksom helt fokusera på det jag vill göra, och det är det jag behöver.

Har man tid att dejta som MMA-fighter?

Inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Det är ju svårt liksom, det är det. Men sedan är det inte heller någonting jag söker, jag trivs faktiskt bra singel. Jag gör det, säger Liam.

Avslutningsvis tillägger han:

–Men vi får se, man vet ju aldrig vad som händer liksom.

FOTO: Instagram, Hänt.se

Annons