ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Liam Pitts avslöjar okända boendet – där bor han egentligen

01 jul, 2023 
Liam Pitts och Laila Bagge
Det går bra för Laila Bagges äldsta son Liam Pitts.
Hans karriär som MMA-fighter går spikrakt uppåt.
Nu kan Liam avslöja att han har sin egna lägenhet ute på Lidingö.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts avslöjar träffen med världsstjärnanBrand logo
Liam Pitts avslöjar träffen med världsstjärnan

Laila Bagges äldsta son Liam Pitts, 19, som hon har tillsammans med exet Masson Pitts, satsar stenhårt på sin karriär som MMA-fighter. Nyligen vann Liam sin andra fight i Västerås, Laila tog då till sin blogg för att beskriva hur hårt Liam tränar och även känslorna som hon känner som mamma.

Laila Bagge om Liams karriär som MMA-fighter: ”Inte helt lätt”

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, skrev Laila då i ett blogginlägg.

Det är inte bara MMA som Liam har fullt upp med han driver även podden Pitcast, som han även sänder på Youtube.

Liam har tidigare bott tillsammans med sin lillebror Kit hemma hos mamma Laila och hennes sambo Korosh. I en ny intervju med Hänt kan Liam berätta vart han bor idag och även avslöja att han har en egen lägenhet.

Annons

– Jag har en egen lägenhet men nu har jag flyttat tillbaka hem. Jag flyttade tillbaka hem, det känns kul att vara hemma. Jag bodde själv ett tag. Men man är med familjen och det känns nice och lillebrorsan är hemma, så det är kul.

Liam Pitts okända boende – där bor han idag

Men du har en egen lägenhet?

– Ja ute på Lidingö, det är en etta. Jag bodde där ett tag. Men jag kan komma hem så sent hem efter mina träningspass. Då ska jag ställa mig och laga mat och tvätta. Det är lättare för mig att bo hemma ett tag till, sen får jag träffa brorsan och familjen. Så jag bor nog hemma ett år till.

Lägenheten har Liam haft i fyra år och har flyttat lite fram och tillbaka mellan den och familjen.

– Den har jag haft ett tag, kanske fyra år. Jag har bott lite fram och tillbaka, började bo där när de (Laila och Korosh) började renovera, för då kunde jag inte bo hemma på grund av svartmögel. Men nu har jag flyttat tillbaka igen.

Liam berättar även att hans lägenhet på Lidingö finns kvar även om han har flyttat hem igen.

FOTO: YOUTUBE

Annons