LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges ex träder fram – avslöjar relationen till sonen Liam

06 jun, 2023 
LAILA BAGGE, LIAM PITTS, MASON PITTS
Laila Bagge har sonen Liam tillsammans med exet Mason Pitts.
Nu träder han fram och uttalar sig om den stora lyckan med sonen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”Brand logo
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

Liam Pitts, 19, är son till Laila Bagge, 50, och musikern Mason Pitts. Han växte upp tillsammans med sin mamma hemma i Sverige men har även bott i USA lite till och från den senaste tiden.

– Det är en sak att en son blir vuxen och tar körkort och sen kommer nästa lager och det är att jag vet att han kommer att flytta till USA, sa Laila Bagge i programmet och började gråta.

Liam Pitts barnbesked – Laila Bagges chock

Liam har många bollar i luften. Förutom att vara en professionell MMA-fighter har han nyligen också startat en podd tillsammans med vännen Charlie Timms som de kallar Pittcast. I podden har de redan haft många intressanta gäster och nyligen gästade även mamma Laila.

Annons

I det avsnittet blev det händelserikt och Liam och Laila kom faktiskt in på hur han ser på att skaffa barn. Det började med att Laila berättade att Liam nyligen sagt till henne att han vill ha många barn – något som fick Laila att ramla av stolen.

– Jag vill ha det. Jag vill ha en stor familj. Jag har alltid velat ha en stor familj, det här kul med syskon, sa Liam då i podden.

Även pappa Mason har varit med i podden – ett avsnitt som också blev speciellt och Mason avslöjade att Liam är väldigt bra på att sjunga, så den karriären finns ju också om han vill.

Mason Pitts om lyckan med sonen Liam

Men nu är det ju inte musik som Liam ägnar sig åt, utan MMA och det går väldigt bra för honom. Nu väljer hans pappa Mason att bryta tystnaden.

Annons

”We have a winner “N.C. Style” Yeah (yeah, yeah) I was right all along, Yeah (yeah, yeah) You come tagging along, Exhibit a, On a tray, What you say, Ends up thrown in your face, Exhibit b, What you see, Well that’s me, I’ll put you back in your place Yeah I’ve done it before, And I can do it some more, So what you waiting for? Yeah!I was right all along! ‘Cause I’ve done it before ,And I can do it some more, I’ve got my eye on the score, I’m gonna cut through the floor, It’s too late, It’s too soon, Or is it Tick tick tick tick tick tick tick...boom! (The Hives)”, skriver Mason till ett bildspel på Liam.

Men det är inte den enda gången som Mason nu träder fram. Nyligen syntes han faktiskt framför kameran för en gångs skull! Det var i Liams podd, som även sänds på Youtube.

– Vi fick äntligen med dig i podden! Det har varit en lång väntan kan man säga, säger Liam i videon.

– Jaa äntligen! Men ni har ju också varit upptagna. Nu när ni är här ser jag hur hårt ni jobbar, ni sitter uppe hela nätterna och jobbar och klipper, berättar Mason.

PITTCAST

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons