ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oscar Zias kyss med kändismannen – inför alla

03 aug, 2023 
Oscar Zia, Edvin Törnblom
Årets Pride Park invigdes under onsdagen och dagen fick minst sagt ett hett avslut.
Oscar Zia och Edvin Törnblom överraskade publiken med en kyss mitt på scenen under den passade låten Kyss mig i Slo-Mo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammansBrand logo
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammans

Under onsdagen invigdes den årliga Pride Park i Stockholm och den festliga veckan fick sig minst sagt en het start!

På Stadion samlades hundratals offentliga personer i fräcka kläder för att tillsammans inviga årets Pride, och stämningen var på topp. Från tidig eftermiddag till sen kväll höll tillställningen igång och kvällen fick sig ett hett avslut.

Det var ingen mindre än Oscar Zia, 26, som entrade scenen och bjöd på en riktig show där han bland annat spelade sin hit Kyss mig i Slo-Mo. Mitt under framträdandet överraskas den förtjusta publiken av att Oscar hämtar in sin vän Edvin Törnblom, 27, som tar plats på scenen. Och ännu mer förtjusta blir de när de två går in för just en kyss – mitt på scenen.

Edvin Törnbloms tidigare invit till Oscar Zia

På QX Gaygala 2017 utsågs Oscar Zia till det prestigefulla priset Årets HBTQ för första gången och 2022 blev han återigen nominerad i kategorin.

Annons

I en intervju med QX inför galan berättade han att kort efter att nomineringarna hade offentliggjorts så hade vännen Edvin Törnblom som även han var nominerad hört av sig och frågat om de skulle vara varandras sällskap under den stora kvällen.

– Edvin Törnblom smsade mig tre sekunder efter nomineringarna släpptes och frågade om vi skulle gå på galan ihop. Men nu är vi konkurrenter så jag vet inte riktigt… skoja, sa Oscar till tidningen då.

Det blev dock ingen av vännerna som fick ta emot priset det året, utan vinsten kammades hem av Tone Sekelius.

Oscars kärleksliv – bekräftade uppbrottet i fjol

Oscars kärleksliv har länge varit något som gjort följarna nyfikna och tidigare var han i en relation med radioproducenten och poeten Axel Winqvist.

Men kort innan Oscar, som var programledare för Musikhjälpen 2022, entrade glasburen så kunde han meddela att relationen gått i kras och att han var singel igen.

– Mhm... mm. Jag är singel, ja, berättade han i en intervju med Aftonbladet.

Så vitt vi vet är Oscar singel idag.

Hänt har sökt Oscar Zia.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons