BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oscar Zia bekräftar uppbrottet – första orden om seperationen

12 dec, 2022 
Artisten Oscar Zia är aktuell med Musikhjälpen.
Men precis innan premiären avslöjar han något nytt om kärlekslivet.
Nu bekräftar han för Aftonbladet att han är singel igen.
Annons
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammansBrand logo
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammans

Den folkkära artisten Oscar Zia, 26, blev först uppmärksammad när han deltog i X Factor Sverige. Året efter gjorde den unga artisten debut i Melodifestivalen med bidraget Jalla dansa sawa, som tyvärr inte tog sig vidare till finalen av tävlingen.

Efter flera framträdanden i programmet presenterades Oscar Zia som 2022:s programledare i Melodifestivalen.

Oscar Zia är en fullblodsentertainer som med sin charm, bredd och glimten i ögat känns helt självskriven som programledare. Han har tävlat tre gånger, gästat oss som programledare tidigare och har dessutom tittat på Melodifestivalen sedan han var liten, skrev Anette Brattström, projekt ledare för Melodifestivalen inför vårens säsong.

Oscar Zia om kärlekslivet

Oscar Zias kärleksliv har länge varit omtalat och inför deltävling 4 av Melodifestivalen avslöjade han relationen med pojkvännen, radioproducenten och poeten Axel Winqvist, 31, i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Inför Melodifestivalen-finalen fick Oscar Zia frågan av Expressen om vad pojkvännen Axel egentligen tycker om hans prestation som programledare.

– Han längtar nog till att det här tar slut. Då ska vi åka på en liten semester, svarade Oscar då. Då sa han också att paret inte kommer att lämna landet för den planerade semestern.

Oscar Zia bekräftar uppbrottet från Axel

Men nu kan Oscar komma med ett nytt besked om kärlekslivet. Det är i en ny intervju med Aftonbladet som han bekräftar att han är singel.

– Mhm... mm. Jag är singel, ja.

På frågan om när uppbrottet hände svarar han:

– Vi får prata om det någon annan gång, säger Oscar Zia.

Hänt har sökt Oscar Zia för en kommentar.

Texten uppdateras.

FOTO: TT

Annons