ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Let’s dance-Arons relation till ex-frun – okända uppgörelsen

02 apr, 2022 
ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS
Det var inför årets Let's dance som Hänt kunde avslöja att deltagaren Aron Andersson och hans hustru gått skilda vägar. Nu berättar han om deras relation idag.
Annons
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"Brand logo
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Årets säsong av Let's dance är i full gång och för första gången på två år får det äntligen vara publik på plats i studion igen! Detta är något som de inblandade kan se som både bra och dåligt.

När Hänt träffade dansparet Aron Anderson, 34, och Jasmine Takács, 34, på pressträffen berättade Jasmine att det finns det en viss nackdel med publik på plats.

– Jag har ju kört i två år nu utan publik. Och det har ju på ett sätt varit skönt för det är ett stressmoment mindre för deltagarna. Att det inte är publik där som man ska gå och heja på, mamma pappa sitter där och alla kompisar du vet, sa Jasmine till Hänt och fortsatte:

– Så på ett sätt har det nästan varit skönt för de har varit väldigt lugna, självklart fortfarande nervösa. Men för mig, som lever för dansen, så lever jag för live performance, det här är ju så otroligt att publiken är tillbaka. Det gör allt att få höra publikens applåder!

Annons

Aron Andersson om skilsmässan från ex-hustrun Anja Malmberg

Aron har redan gjort starkt intryck på Let's dance-tittarna med sin fantastiska rullstols-dans. Han är idag både föreläsare, äventyrare och inspiratör. Han är framför allt känd för att han har bestigit Sveriges högsta berg Kebnekaise – med hjälp av kryckor och rullstol släpade han sig fram genom terrängen.

På det privata planet har Aron haft hustrun Anja Malmberg vid sin sida i flera år och tillsammans skaffade de också hunden Vacchi. Men efter åtta år som par har de nu gått skilda vägar, något Aron nyligen bekräftade för Hänt.

LET'S DANCE 2022
Aron och Jasmine har fångat svenska folkets hjärtan!

Så är Let's dance-Arons relation idag till ex-hustrun

Aron och Anja bodde tillsammans i Täby, norr om Stockholm. Men förra våren sålde de villan i Viggbyholm och gav sig ut på nya äventyr. Idag är de skrivna på två olika adresser och Aron har bekräftat för Hänt att han är singel. Dock är ex-paret fortfarande gifta på papper, detta är dock inget som Aron vill kommentera.

I en ny intervju med Hänt berättar Aron nu om relationen till ex-hustrun idag.

– Vi har en jättebra relation. Vi har delad vårdnad av vår hund. Vi är fortfarande bra vänner så det är inga konstigheter, säger Aron och tillägger att nu i Let's dance-perioden tar Anja det största ansvaret för hunden.

– Hon har honom mest och jag har honom när det funkar. Mitt schema nu är rätt svårt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons