LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvingarna-Lassemans glädjebesked – förändringen i karriären

19 jul, 2023 
Moa Risberg
Arvingarna
Lasseman gjorde succé i Sveriges Mästerkock VIP.
Och artisten har fått mersmak.
Nu kan han ge ett riktigt glädjande besked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Arvingarna är mitt uppe i sin fullspäckade sommarturné runt om på alla Sveriges dansbands scener. Nyss var bandet i Dalarna och inledde dansbandsveckan i Malung med bravur och bara tre dagar senare bar det av till Öland för konsert på Solliden sessions.

Arvingarna ska även spela i Örebro om några dagar och därefter även i Trollhättan, när de tillsammans med en symfoni orkester ska spela härliga toner.

Som om veckan inte vore nog fartfylld för alla bandmedlemmar i Arvingarna så avslöjar nu Lars ”Lasseman” Larsson, 51, ytterligare ett stopp som han ska hinna med på vägen. Ett lite annorlunda gig mot vad han vanligtvis har planerat.

Efter succén med Sveriges mästerkock VIP – redo för nytt matsammanhang

Lasseman som i vanliga fall är sångare och gitarrist i bandet Arvingarna, bytte nyligen ut instrumenten mot knivar och kastruller när han deltog programmet, Sveriges mästerkock VIP.

I programmet gick det ganska bra för Lasseman som nästan tog sig hela vägen till kvartsfinal i programmet men ramlade på målsnöret i avsnitt innan och åkte ut.

Annons

Carin Da Silva, 38, och Simon Sköld, 36, tog sig hela vägen till finalen och där kammade Carin tillslut hem segern efter en svettig kamp mellan kändisarna.

Lasseman som tyvärr åkte ut innan kvartsfinalen meddelar nu att han inte släppt matlagningen helt och snart kommer synas i ett annat roligt matsammanhang.

Nytt steg i karriären för Lasseman – mitt under sommarturnén med Arvingarna

Lasseman ska nämligen göra ett matlagnings-gig i Karlshamn under Östersjöfestivalen, i en intervju med Hänt förklarar han hur det kommer sig.

– De är väl för att jag var med i Mästerkocken och att de ser att jag har ett matintresse, det är jag och några andra matentusiaster som kommer vara där under de här dagarna, säger Lars.

Han fortsätter och berättar om upplägger under festivalen.

– Jag står och lagar mat och sen är det Lisa Lemke konferencier så hon och jag kommer väll stå och tugga lite grann och prata om både Arvingarna, mat och mästerkocken och allt möjligt, säger Lars.

Annons

Det är en fullspäckad vecka som väntar Lasseman som ska ta sig från Dalarna, Öland, stanna i Karlshamn, och sedan fortsätta till Örebro och Trollhättan för olika gig. När Hänt pratar med Lasseman får han frågan om vilket gig han ser mest fram emot. Han svarar:

– Spela musik är ju det man brinner för mest men det är ju roligt med matgrejen också så vi får se om det blir mer av det, säger han.

Han berättar om nästa spännande gig för Arvingarna.

– Sen ska vi på söndag göra ett lite annorlunda gig när vi ska spela med en symfoniorkester i Trollhättan, det ska bli väldigt roligt, säger han.

FOTO: HÄNT&TT

Annons