LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasseman lämnar – tunga beskedet inför alla: ”Jag förstod”

10 maj, 2023 
Frida Eklöf
Näst på tur att lämna Sveriges Mästerkock VIP är Lasseman.
När Hänt når Lasseman berättar han om känslorna kring att lämna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Sveriges Mästerkock VIP är i full gång och bland de deltagande kändisarna hittar vi folkkära favoriter såsom Ann Wilson, 54, Carin Da Silva, 38, Gladys del Pilar, 55, och Lars "Lasseman" Larsson, 51.

En deltagare som ramlar på målsnöret i kvällens avsnitt är Lasseman som åker ut precis innan kvartsfinalen. I dagens program får de folkkära deltagarna i uppgift att tillaga en rätt som det har gjort på en dejt, varpå Lasseman väljer att tillaga den maträtt han åt på första dejten med sin nuvarande fru. När Hänt når honom berättar han om känslorna kring att lämna programmet.

– Det var ju ingenting man ville men med tanke på hur jag presterade så var jag inte supernöjd med det jag gjorde, så jag förstod, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är väl klart att man skulle vilja vara kvar på den rätten, så är det ju absolut. Men som sagt alla dagar går det inte om man tänkt sig, och det var en sådan dag, säger han.

Pressen under inspelningen av Sveriges Mästerkock VIP

Att stå och laga mat inför flera tv-kameror och sedan bli bedömd av en jury med imponerande meriter tillhör inte vanligheterna för kändisarna som deltar i programmet.

När Hänt frågar Lasseman om vad han upplevde som jobbigast under inspelningen var det inte det faktum att det fanns en jury som skulle bedöma honom, utan något helt annat som gjorde honom stressad.

– Bristen på tid man har och ett skafferi där man inte vet vart saker finns, det var väldigt jobbigt. När man stod där och lagade mat tänkte man inte på att det fanns en jury som skulle bedöma en, du har fullt sjå med att hitta grejer, säger Lasseman.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons