ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lassemans dystra besked – vill inte satsa vidare på matlagningen

29 apr, 2023 
LASSEMAN
Arvingarnas Lasseman briljerar både som artist och numera även som kock.
Men nu kommer han med ett ovisst besked – nämligen att han inte kommer fortsätta med det ena...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Arvingarna är hetare än någonsin. De slog igenom 1993 i Melodifestivalen med låten Eloise. 26 år senare, närmare bestämt år 2019 var de tillbaka i Melodifestivalen med låten I do och de fick då en helt ny generation av fans.

Detta är något som deras krogshow I love Arvingarna handlar om. Showen bygger på att deras fans gått vidare i generationer och det är mer än ofta som det exempelvis är en mamma med sin dotter som går på föreställningarna.

Arvingarna består som bekant av Casper Janebrink, 53, Lars "Lasseman" Larsson, 51, Kim Carlsson, 51, och Tommy Carlsson, 54.

Annons

Lasseman om att vara med i Sveriges mästerkock VIP

Karriären går som tåget och Arvingarna har nyligen varit på plats i Stockholm under några helger för att uppträda med showen. Nu är de tillbaka i Göteborg för att köra lite mer och sedan är det dags för lite välförtjänt ledighet igen.

Den senaste ledigheten var i januari-februari. Men så mycket ledigt blev det egentligen inte, åtminstone inte för Lasseman. Han var nämligen på plats i Stockholm då för att spela in Sveriges mästerkock VIP!

– Vi hade ledigt hela januari och halva februari. Så då var de andra iväg på lite andra semesterresor och sådant så det var en ledig period. Det var ju därför det funkade också, hade det varit någon turné eller så hade man ju inte kunnat stå över, förklarar Lasseman för Hänt.

Lasseman har en förkärlek till matlagning och speciellt Sveriges mästerkock. Så när frågan kom var han inte särskilt svår-övertalad.

– Alltså det finns ju många olika typer av program som jag skulle säga nej till, men just det här programmet älskar jag ju att titta på själv eftersom jag älskar matlagning och så, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är mitt favoritprogram sedan många år tillbaka.

Därför kommer inte Lasseman fortsätta som kock

Lasseman briljerar stort och i det senaste avsnittet fick han väldigt fin respons av juryn. Med andra ord är han vidare till nästa vecka och nu återstår det att se hur det går för honom resten av säsongen.

Men att det skulle bli någon framtid som kock verkar dessvärre inte finnas på agendan.

Kommer du skola om dig nu?

– Nej... Jag kommer fortfarande vara en hemma-kock absolut. Men det finns inga planer på att öppna någon restaurang, det verkar vara ett alldeles för stressigt jobb.

Lasseman berättar att det var väldigt stressigt att vara en med i Sveriges mästerkock VIP. Trots att han hade sina föraningar om stressen så var det faktiskt ännu värre än han trodde.

– Jag visste väl att det skulle bli ganska tufft med den här stressen och tiden och allting som är, det visste jag ju att det var. Men det var faktiskt lite värre än vad jag trodde, det var enormt, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

– Just tiden och skafferiet, när man inte har koll på sina grejer, det var riktigt stressigt alltså.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons