LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasseman avslöjar relationen till Tilde de Paula Eby: ”Träffats”

30 jun, 2023 
Amanda Rönnell
lasseman och tilde de paula
Ikväll är det säsongspremiär för Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde, och för kvällens musikinslag dyker Arvingarna upp i rutan.
Nu avslöjar Lars "Lasseman" Larsson från bandet hur relationen till Tilde egentligen ser ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Ikväll är det säsongspremiär för den fjärde säsongen av Tilde de Paula Ebys, 50, talkshow Tilde. I det populära programmet möter Tilde olika intressanta gäster för spännande samtal, som direktsänds från Junibacken i Stockholm.

Programmet kommer att direktsändas varje fredag klockan 20.00 i TV4. Nytt för denna säsong är att programmet förlängs från 60 minuter till hela 90 minuter.

Ikväll smäller det när det första avsnittet av talkshowen gästas av bland annat Arvingarna, bestående av Casper Janebrink, 53, Kim Carlsson, 51, Lars “Lasseman” Larsson, 51, och Tommy Carlsson, 54.

Lars, eller "Lasseman", är en av frontfigurerna i Arvingarna och syns även ofta i sammanhang utanför musiken. I år var han bland annat aktuell som deltagare i Sveriges Mästerkock VIP – en variant av det populära programmet där enbart kändisar tävlar i matlagning om den ärofyllda vinsten.

Lasseman och de andra medlemmarna i Arvingarna har en fullspäckad sommar framför sig – bandet ska ut på turné runt om i Sverige. Ändå hinner han med en hel del annat. Nyligen visade han och frun Therese upp sitt lyxiga kök som de håller på att renovera, och de berättade för Hänt att prislappen sprungit iväg mer än vad de tänkt sig.

Nu ska han alltså även klämma in att gästa Tilde de Paula Ebys Talkshow.

Lars "Lasseman" Larsson om verkliga relationen till Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är en omtyckt programledare och att få gästa hennes talkshow är minst sagt ett hedrande uppdrag. Förra säsongen av Tilde gästades bland annat av Benjamin Ingrosso, 25, Oscar Zia, 26, och Loreen, 39, som bjöd på musikaliska framträdanden. Nu berättar Lasseman för Hänt hur det känns att få medverka i programmet, och avslöjar att det faktiskt inte är första gången han träffar Tilde.

"Det känns kanon. Vi har träffats flera gånger. Ska bli superkul och träffa de andra gästerna också", skriver Lasseman till Hänt i ett meddelande.

I kväll är det nämligen inte bara Arvingarna som dyker upp i rutan. För säsongspremiären gästas Tilde även av Claes Malmberg, Siw Malmqvist, Felix Herngren och Alva Bratt. Lasseman och de andra killarna i Arvingarna står för det musikaliska inslaget i avsnittet.

"Vi har träffat dem förut", skriver Lasseman.

FOTO: Maja Suslin/TT

Annons