TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lasseman och Therese Larsson lämnar – mitt i husbygget

16 okt, 2022 
LASSEMAN LARSSON, THERESE LARSSON
Arvingarnas Lasseman och hans fru Therese har nyligen flyttat till deras nya villa som de nu gör om totalt och bygger ut. Men mitt i allt så har de nu lämnat husrenoveringen.
Annons
Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av fyra medlemmar i det folkkära dansbandet Arvingarna.

Bandet slog igenom år 1993 när de medverkade i Melodifestivalen med den populära låten Eloise. De skulle komma att delta i tävlingen fem gånger till, senast förra året då de tävlade med bidraget Tänker inte alls gå hem.

Resterande medlemmar i bandet är frontmannen Casper Janebrink, 52, och bröderna Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54. Just nu är de högaktuella med den egna krogshowen I love Arvingarna som spelas på Kajskjul 8 i Göteborg.

Därför såldes Lassemans altan-huset

Vi har också fått se Lasseman och gänget i tv-rutan i det egna tv-programmet Arvingarnas sommar – Fest på Lassemans altan. Det var även i det huset som tv-programmet Arvingarnas jul – Hemma hos Lasseman spelades in.

Men för drygt ett år sedan flyttade Lasseman med familj ifrån det kända tv-huset i Långedrag till Ängsholmen, i Göteborg.

Annons

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, förklarade Therese för Hänt.

Therese berättade vidare att det nya huset i Ängsholmen passar dem alldeles utmärkt. Trots att det inte egentligen är i renoveringsbehov så har Lasseman och Therese ändå massa renoveringsplaner.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, sa hon till Hänt.

Lasseman och Therese lämnar – mitt i bygget

Det nya huset ligger även perfekt till. Lassemans syster bor bara ett hus bort och det är även i området som Lasseman och Therese har sin båt.

Planerna för huset är att bygga ut det med en ganska rejäl utbyggnad. I utbyggnaden ska det bland annat byggas sovrum, sällskapsrum, och större tvättstuga. Helt enkelt en utbyggnad med högt i tak och vackra fönster.

I nuläget är väggarna och fönster på plats, isoleringen är i full gång och golvvärmen är installerad. Men det är mycket kvar som behöver göras, därför kommer Lassemans och Therese nya besked kanske som en chock för vissa.

Nu lämnar de nämligen huset – mitt i renoveringen.

”Vi lämnar byggandet för lite spa på härliga Sankt Jörgen park”, skriver de på Instagram och förklarar att det är återhämtning, spa, sparitual och ledig dag som gäller.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons