david hellenius

David Helleinus gäst i tårar efter programledarens drag: ”Helt tagen”

hellenius hörna

David Hellenius har sedan flera år tillbaka drivit sin talkshow Hellenius Hörna. I det senaste avsnittet händer dessvärre något som får en av gästerna att brista ut i gråt.
David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”
10:36

Efter reklamen: David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”

(10:36)

Slå på ljud

David Hellenius, 48, är en av Sveriges mest prisbelönta programledare. Han har blivit vald till årets manliga programledare på Kristallen-galan hela nio gånger och även i år kammade han hem det ärofyllda priset.

Davids hustru Renée Nyberg, 56, har också prisats för sina programledarinsatser och precis som förra året fick paret ta hem årets manliga respektive kvinnliga programledare!

Sedan 2010 har David haft en alldeles egen talkshow på TV4, nämligen Hellenius hörna, som nu är tillbaka i tv-rutan igen för en fjortonde säsong!

I den här säsongen har det däremot skett en del förändringar. Den folkkära profilen Hanna Hedlund, 47, har varit en del av programmet i hela sju år. Men i årets säsong lyser hon med sin frånvaro.

Hanna Hedlunds frånvaro i Hellenius hörna

Hanna saknades redan i "Specialavsnittet", som sändes inför säsongen. Då förklarade TV4 att hon kommer dyka upp så fort höstsäsongen drar igång officiellt.

Hanna Hedlund är med i ordinarie Hellenius hörna. I kvällens specialprogram hade hon inte möjligheten att medverka”, skrev en presstalesperson för TV4 i ett privat meddelande till Hänt.

Än så länge har hon däremot inte dykt upp i programmet. Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gästen i tårar – efter David Hellenius drag

Att David Hellenius är skämtsam och gillar att skoja med folk är ingen hemlighet. Så därför tog han tillfället i akt inför att han skulle gästas av komikern Johanna Nordström, 27.

Johanna är ett stort fan av Beck-filmerna och har tidigare gått ut i sociala medier och sagt att hon skulle vilja provspela i rollen som Gunvald Larsson. Johanna har även en stand up-show som heter Ring polisen och den har samma logga som Beck-filmerna.

– Komikern Johanna Nordström ska vara gäst i kvällens Hellenius hörna. Men det hon inte vet är att hennes absolut största idol Martin Beck, ja alltså skådespelaren Peter Haber, 70, också ska vara gäst i kvällens program, säger David Hellenius i introt till programmet.

Sekunden efter får man se Peter Haber knacka på Johannas dörr och när hon öppnar får hon en chock.

– Nej men det här är ett skämt?! Men gud jag börjar gråta!, säger Johanna och begraver huvudet i händerna.

– Johanna, välkommen till hörnan. Men också lite till blåsningen!, skrattar David Hellenius.

– Nej men gud, jag är helt tagen... Jag vet inte vad jag ska säga, fortsätter Johanna och torkar tårarna.

JOHANNA NORDSTRÖM
FOTO: TV4

FOTO: Stefan Jerrevång/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN