ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lasseman och Therese Larsson dyra bakslag – mitt under husrenoveringen

24 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Lasseman med maka Therese Larsson i det nya huset och på Gala.
Lars Larsson har med frun Therese Larsson lämnat det gamla huset bakom sig och har nu ett nytt husprojekt. Slitet börjar nu ge resultat och huset är nästan färdigt – se här!
Annons
Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Lars Larsson, 50, även kallad Lasseman är en av medlemmarna i det folkliga dansbandet Arvingarna.

Bandet består av Casper Janebrink, 52, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54 och förstås Lars. Tillsammans tog bandet över TV4 med Arvingarnas sommar– fest på Lassemans altan där de bjöd in artister för att spela musik och även åka ut i skärgården på båtutflykter.

Inspelningen ägde rum i Lasseman och hans maka Therese Larssons, 47 hus. Therese agerade under inspelningen bakom kulisserna där hon assisterade programmets scenograf.

Lasseman sålde altan-huset

Sen inspelningen har Therese och Lars sålt dåvarande hus på Vinga som programmet spelades in på.

Istället har de flyttat sig till deras nuvarande renoveringsprojekt på Ängholmen i Göteborg där det rivs och byggs för fullt.

Annons

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, förklarade Therese tidigare för Hänt.

Paret har minst sagt ett gemensamt intresse för husbygge och nuvarande boende är deras tredje projekt hittills.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, berättade Therese i samma veva till Hänt.

Lars Lasseman Larssons husrenovering – dyra bakslaget

Husbygget börjar närma sig slutet och det är bara några delar som kvarstår. Makarna inväntar fortfarande ytterdörr, som de tror ska komma nästa vecka, vilket de förklara på deras Instagram-konto för husbygget.

De har även mött på ett dyrt bakslag – då de måste investera i ett nytt värmesystem.

Annons

”Vi väntar på ytterdörren som förhoppningsvis ska komma nästa vecka. Efter det rasslar det till och både garageportar, fasadklädsel och vita alumniumprofiler till fönsterna ska levereras. Snart är det tätt och värmen kan kopplas på i nya delen”, skriver de och fortsätter:

”Dock lutar det åt att vi behöver investera i ett nytt värmesystem och det hade ju varit underbart att även kunna komplettera med solpaneler på taket men vi har förstått att det är väldigt långa leveranstider just nu, av förklarliga skäl”, avslutar de med under inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT och Instagram

Annons