LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasseman Larsson om äktenskapet: ”Otroligt att Therese stod ut”

30 nov, 2023 
Lasseman och hans fru Therese har varit gifta i 23 år och tillsammans har de sönerna Ludvig och Filip.
Nu berättar Lasseman om första mötet med Therese och oron för att hon inte skulle stå ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”Brand logo
Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”

Arvingarnas Lasseman Larsson, 51, och hans fru Therese Larsson, 48, gifte sig år 2000 och sedan dess har de suttit ihop i vått och torrt. De har även fått sönerna Ludvig, 23, och Filip, 21.

Sedan ungefär två år tillbaka har Lasseman och Therese renoverat sin nya villa, som ligger på Ängsholmen utanför Göteborg. Att renovera är ett stort intresse för paret och det är nästan som att det kliar i fingrarna om de inte har något på gång.

Sönerna bor fortfarande hemma men att de kommer flytta hemifrån en vacker dag är inget som Lasseman oroar sig över.

– Det är ändå inget jag bävar eller är rädd för, det är ju mer ett naturligt steg. Däremot brukar jag säga till dem att de absolut inte behöver ha någon brådska med att flytta. Det är viktigare att de vet vad de vill göra framöver, säger han till Hemmets journal.

Annons

Lasseman om första mötet med Therese

Men tillbaka till Lassemans första möte med Therese. Han har tidigare berättat för Hänt hur allt gick till.

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det. Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade, berättade Lasseman för Hänt och fortsatte:

– Sen höll vi kontakten lite efter det. Så på den vägen är det!

Lasseman om äktenskapet: ”Otroligt att hon stod ut”

Däremot var Lasseman lite orolig över en viss sak; nämligen att Therese inte skulle stå ut med att de träffades så sällan.

– Vi började prata mer och mer och känslorna växte sig större från bägges håll. Men i början var det väldigt svårt att hinna träffas. Det blev oftast i samband med våra spelningar eftersom vi turnerade så mycket på den tiden. Ganska otroligt att Therese stod ut med att träffas så lite, säger han till Hemmets journal och fortsätter:

Annons

– Eller det kanske snarare har varit positivt för vårt förhållande att vi varit ifrån varandra så mycket genom åren. Det har gjort att vi har fått sakna och längta efter varandra en hel del.

Än idag fortsätter äktenskapet på samma spår. Förra veckan lämnade Therese av Lasseman på tågstationen för då var det nämligen dags för julturné med Arvingarna.

”Lämnat av Lasseman på centralstationen. Nu bär det av på Julturné för Arvingarna som tillsammans med Linnea Henriksson kör årets upplaga av Christmas night tour. Nu blir det en månad med mer fokus på musik än vårt byggprojekt för Lassemans del men lite kommer säkert hända här hemma ändå.”, skrev Therese på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons