Arvingarna splittras – nu berättar Lasseman om beslutet

Exklusivt

Arvingarna har varit aktiva i över 30 år.
I sommar är de ute på en efterlängtad sommarturné.
Nu berättar Lasseman om beslutet till varför de splittras – åtminstone för ett tag.
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Det blir inte mycket ledighet för det populära dansbandet Arvingarna framöver. Sommarturnén är i full gång där de reser landet runt och uppträder för sina trogna fans.

Dessutom är det ingen mindre än bandets frontfigur Casper Janebrink, 52, som leder Bingolottos sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 54. Duon höll i sommarversionen även ifjol och fick förtroende ytterligare ett år.

Men när sommaren når sitt slut fortsätter Arvingarna tuffa på i samma höga tempo. Då har bandet nämligen premiär för sin krogturné som de jobbat på under lång tid. I september är det dags att visa upp vad de jobbat på.

Showen heter I love Arvingarna och är ett rykande färskt koncept. Handlingen kommer vara utifrån ett fans perspektiv, och tagna ur verkliga händelser de varit med om under åren.

Arvingarna-profilen om hur det är att arbeta tillsammans med sin bror

Se klippet här!

Därför umgås inte medlemmarna med varandra

Det är snart 30 år sedan Arvingarna hade sitt stora genombrott med klassikern Eloise och började turnera. Men sanningen är den att medlemmarna inte umgås särskilt mycket privat. Varken då eller nu.

När Hänt pratade med Lasseman beskriver han mer deras relation som professionell.

– Jag kan säga att vi i Arvingarna har väl inte direkt umgåtts förut, vi jobbar ju och om vi är lediga en lördag då träffar inte vi varandra och har middagar och så ihop. Vi jobbar ihop, säger Lasseman.

Avslöjar
TV4-profilen är mamma till Marcus Schenkenbergs barn

Nu splittras Arvingarna – verkliga anledningen till varför

Nu är den heliga midsommarhelgen här och Lasseman berättar för Hänt hur den kommer att firas. Och det är inte med sina band-kollegor.

Det blir med släkt och vänner på västkusten” skriver Lasseman och fortsätter berätta att Arvingarna brukar fira på varsitt håll.

Var och en brukar fira med sin släkt

Casper publicerade under gårdagen en första bild på honom och sin gravida flickvän sittandes på en båt i skärgården. Möjligtvis att paret kommer att fira midsommarhelgen tillsammans.

FOTO: Tommy Holl/TT/WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!