TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks stora lycka avslöjad – efter svåra skilsmässan från Helena

20 jun, 2022 
Casper & Helena Janebrink
Dansbandsprofilen Casper Janebrink och ex-hustrun Helena gick skilda vägar tidigare i år.
Tiden efter skilsmässan har varit tuff för de båda och färgats mycket av Caspers gravidlycka med nya flickvännen.
Nu ser det dock ut att vända för artisten efter den svåra tiden.
Annons
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnetBrand logo
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Tidigare i år, på alla hjärtans dag, gick Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 52, och dåvarande hustrun Helena Janebrink, 44, ut med beskedet om deras skilsmässa – efter 23 år tillsammans.

I den offentliga skilsmässoansökan som Hänt har tagit del av framgår det att skilsmässan inte ska föregås av någon betänketid. Äktenskapsskillnaden skedde alltså med omedelbar verkan.

Casper Janebrinks bebislycka med nya flickvännen

Mindre än tre månader efter nyheten om skilsmässan kom en annan nyhet‚ nämligen att Casper i höst blir pappa till sitt tredje barn.

Mamman till barnet är nya flickvännen tillika fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33, som är beräknad att föda i september.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sade Casper till Expressen i en intervju i samband med att bebislyckan blev offentlig.

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sade han till tidningen.

Caspers nya lyckobesked – efter svåra skilsmässan från Helena

Så skilsmässan till trots är Casper alltså lycklig i privatlivet. Men det är inte bara på det privata planet som det går bra.

Casper, och de övriga medlemmarna i dansbandet, är just nu högaktuella med egna tv-programmet Arvingarnas sommar och den egna krogshowen I love Arvingarna. Men det finns något mer som lockar till stor glädje för kvartetten.

I fredags kom nämligen bandets nya EP Sånger mellan hav och land ut. Albumet innehåller nyinspelade visor. Arvingarna tolkar bland annat visor ur Evert Taubes, Lasse Dahlqvists och Sten-Åke Cederhöks enorma låtskatter.

På måndagen efter albumsläppet, den 20 juni, uppträder Arvingarna på hemmaplan i Göteborg i samband med allsången i Lotta på Liseberg. Kanske spelar de någon av visorna från den nya albumet? Man kan ju alltid hoppas!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons