ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronérs glädjebesked - ny föreställning: "Mycket på gång"

28 jul, 2023 
Moa Risberg
Lasse Kroner
Lasse Kronér berättar nu om glädjen för det nya projektet.
Planerar att göra en spännande tolkning av Taube.
– Jag har ju vävt in honom med mig, säger Lasse
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Programledaren Lasse Kronér, 60, har synts i rutan med en rad olika TV program på, han gjorde sin premiär i Bingolotto 1999 och har sedan dess synts som programledare i flera olika tv-sammanhang i allt från Doobidoo till Smartare än en 5:e klassare.

För första gången på länge fick vi se honom som deltagare, när han under förra året var med i programmet The Island Sverige.

Tillsammans med sju andra svenska kändisar deltog Lasse i programmet som gick ut på att de tillsammans skulle överleva i tre veckor, utan mat och vatten på en öde ö i Stilla havet.

Lasse Kronérs berättar om lyckan

Under sommaren tar Lasse det lugnt hemma och passar på att vila upp sig efter vårens intensiva inspelningar och ladda om inför höstens projekt.

Även om Lasse berättar att han tar de lugnt i sommar så är det ändå ett projekt som han inte helt kan lägga på is under semestern.

Nämligen det senaste projektet med en nyskriven föreställning med Lasses egna tolkning av Taube.

Annons

– Jag har ganska mycket spännande på gång, jag har skrivit en föreställning som jag hade första touchen på som jag gjorde i Karlstad. Nu har jag skissat på om det inte är dags att göra en turné av den för den är ganska rolig och ganska kul, säger Lasse.

Han berättar handlingen om för det pågående projektet.

– Den heter I Taubes fotspår, det är väldigt mycket Taube, ganska soft men på mitt sätt. Dessutom Taube med lite stories, för jag var ju mycket tillsammans med Sven-Bertil och han berättade ganska mycket stories. Så jag har ju vävt in honom med mig, säger Lasse.

Kronér syns i Doobidoo igen

I våras spelade Lasse in en ny säsong av succéprogrammet Doobidoo, som hade premiär för första gången 2005, med massa härliga nya gäster.

Programmet kommer sändas på SVT och har premiär nu i höst. Det blir den 18 upplagan av musikprogrammet, något som Lasse trotts flera tidigare säsonger fortfarande ser väldigt mycket fram emot.

– Jag kände, återigen att var en av våra bättre säsonger, vi gör ett fruktansvärt roligt program tycker jag.

Just nu klipper produktionen programmet inför sändningen i höst och när Lasse har pratat med producenten för Doobidoo så låter det lovande.

– Han sa att han tyckte att det var en av de bästa säsongerna och det känns ju jätteroligt, säger Lasse.

Annons