LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför träffar inte Lasse Kronér döttrarna – nu berättar han anledningen

24 jul, 2023 
Moa Risberg
Lasse Kronér är programledaren med många järn i elden.
Nu berättar han om lugna sommarplanerna efter en intensiv vår.
Och varför han inte träffar döttrarna i sommar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s danceBrand logo
Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s dance

Lasse Kronér, 60, är programledaren med det välkända ansiktet som synts i rutan som programledare för det populära musikprogrammet Doobidoo och den spännande frågetävlingen Smartare än en 5:e klassare som sänts på SVT.

Även om vi främst är vana vid att se Lasse i rollen som programledare, kunde vi nyligen se honom medverkade som deltagare i programmet The Island Sverige.

Ett program där sju svenska kändisar skulle överleva i tre veckor på en ö i Stilla havet tillsammans utan mat, vatten och tak över huvudet.

Lasse Kronér tillbaka som programledare

Lasse Kronér är snart aktuell med ännu en upplaga av den folkkära succén, Doobidoo som han spelat in nu under våren och som kommer sändas sen i höst.

Utöver uppföljaren av Doobidoo så är även Kronér aktuell i rutan igen nu under sommar med reprisen av Lasse Kronér sommargäster som går på SVT.

Ett program som inte fick en uppföljare något som han berättat om i en intervju tillsammans med Hänt.

Annons

– Jag blev lite förvånad att vi inte gjorde en tvåa direkt på det, för vi hade bra tittning och det var väldigt intressant program, säger Lasse.

Därför träffar inte Lasse Kronér familjen

I sommar ska Lasse passa på att vila upp sig efter vårens inspelningar och ladda upp batterierna inför kommande projekt till hösten då fler hemliga projekt tar fart. I en intervju berättar han om planerna inför den kommande ledigheten.

– Idag ska jag sätta mig att måla lite, bara ta det lugnt. Vi har varit hemma hos vänner varenda dag, så de är lite skönt att få en egen dag kan jag tycka, säger Lasse.

Han fortsätter att berätta om planerna på hemmaplan.

– Jag försöker att hålla mig hemma så mycket som möjligt, med stor köksträdgård och allt sånt här och det är mycket som ska göras med det, så jag har en ganska mysig sommar hemma, säger Lasse.

När vi frågar honom om planerna med familjen så berättar han:

– Tjejerna är ju liksom uppe i Stockholm och jobbar och min stora tjej är här nere och jobbar, sen har ju dom egna familjer så det blir mycket vänner, säger Lasse.

FOTO: TT / Discovery +

Annons