ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronér byter kanal – nya kontraktet efter Doobidoo-succén

29 jan, 2023 
Lasse Kronér
Lasse Kronér kommer framöver att synas på Kanal 5.
I en intervju med Hänt berättar han om glädjen över sitt nya avtal med SVT som gör att han kan medverka i program som The island.
– Jag har tidigare varit bunden, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker du vill veta om Lasse KronérBrand logo
5 saker du vill veta om Lasse Kronér

SVT:s långkörare Doobidoo leds med Lasse Kronér, 60, i spetsen. Nu väntas ytterligare en säsong vara på väg att spelas in, det kan Lasse avslöja under en intervju med Hänt.

– Jag var uppe nu på redaktionen och berättade om lite tankar och idéer jag har. Vi ska banda det i mars, april redan så det är fullt ös, säger han.

Nya kontraktet för Lasse Kronér som ändrar allt: ”En ynnest”

Utöver Doobidoo är Lasse under våren aktuell i The island som sänds på Kanal5 och Discovery+. Programmet är ett av få program som Lasse gör utanför SVT. Och det visar sig finnas en viss anledning till varför han inte dykt upp i andra program tidigare. Nu berättar han nämligen om det kontrakt som han haft med SVT som begränsat honom rejält.

Annons

Det är i samband med att Lasse får en fråga om när han gästade TV4:s Renées brygga som han kommer in på just kontraktet.

– Vad jag minns av den inspelningen, oftast är ju inte jag med i andras program men nu ska jag ju också vara med i något som heter The island som börjar nästa vecka. Jag brukar alltid tacka nej till andra grejer men nu har jag då fått en möjlighet i och med ett nytt avtal med SVT där jag kan göra andra saker äntligen. Det gör att kunna vara med hos andra är en ynnest, framför allt att få vara med hos en sån som Renée som jag tycker är extremt begåvad och duktig, säger Lasse.

Stora lyckan över inspelningen med Renée Nyberg

Inspelningen med Renée Nyberg är något som Lasse än idag minns med glädje.

– Nu är det två år sedan men när jag var där så tyckte jag att hon var oerhört bra och jag kommer ihåg att jag kramade om henne efteråt och sa att "fan du är begåvad verkligen". Det var jättekul och en trevlig inspelning, den minns jag med glädje.

Så tidigare har du varit bunden till SVT?

– Ja precis. Jag har tidigare varit bunden. Prioavtal som det heter, så det är bara SVT men nu har jag skrivit ett nytt avtal så då kan jag göra mer saker också. Det är jättekul.

FOTO: TT

Annons