Lasse Berghagen drabbad av rosfeber och blodförgiftning

Lasse Berghagen

Lasse Berghagens hälsa har varit vacklande den senaste tiden.
Nu kommer han med ett nytt dystert besked. Under en intervju berättar han om den nya olyckan som slutade i en ambulansfärd i ilfart till sjukhuset.
503 Service Unavailable

Lasse Berghagen, 76, är vår tids mest folkkära artister och genom åren har han förgyllt svenska folket med hans charm och vackra sångröst med låtar som En kväll i juni, Stockholm i mitt hjärta och Teddybjörnen Fredriksson.

Lasse Berghagens nya självbiografi

Lasse är aktuell med självbiografin Hej livet där han kommer berätta om allt möjligt han varit med om i sitt privatliv och sin långa och framgångsrika musikkarriär.

I slutet av 60-talet var han gift med Lill-Babs och när han gästade Nyhetsmorgon för att prata om sin självbiografi berättade han om deras äktenskap och det verkar som deras relation kommer ta upp en stor del av boken.

– Det var väl tre år där som var väldigt turbulenta, asså mycket som hände eftersom det var genom henne som jag klev in i showbiz, sa Lasse då.

Lasse Berghagen i ambulans till sjukhus

När han nu gästade P4 Extra för att även där prata om boken gled samtalet in på en helt annat ämne.

Niklas ex bryter tystnaden – orden om otroheten

I intervjun avslöjar han nämligen att han tidigare i år fick ett litet sår på armbågen som senare på kvällen urartade till 40 graders feber och den folkkäre artisten fick köras in i ilfart med ambulansen.

– Ofattbart. Det var ett litet sår på armbågen som på kvällen blev till 40 graders feber på kvällen och så in med ambulans, berättar Lasse och fortsätter:

– Det var tio dagar på Sankt Görans sjukhus med dropp så blev jag av med det.

Det visade sig att det lilla såret på armbågen resulterade i rosfeber och blodförgiftning.

LÄS OCKSÅ: Kritik mot SVT efter upptäckten i bilden på årets julvärd Tareq Taylor

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om när hon kände sig sviken av Hanna Hedlund

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Malou efter tio/TV4 Play

SENASTE NYTT!