Jessica Wahlgren om när hon kände sig sviken av Hanna Hedlund

Jessica Wahlgren & Hanna Hedlund

Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund är goda vänner, men ibland uppstår det missförstånd.
Nu berättar Jessica om en situation där hon kände sig sårad av Hanna.
– Jätteledsen, säger hon.
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd
Slå på ljud

Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund har varit nära vänner i många år och nu har de också en podd tillsammans. I podcast Jessica & Hanna - å andra sidan pratar de om allt mellan himmel och jord och berör både glada som mörka ämnen.

Men i senaste avsnittet av podcasten valde Jessica att ta upp en situation där hon faktiskt blev sårad av Hanna.

Hanna och Jessicas tacksamhet – berättar om vänskapen

Jessica, Hanna och Pernilla Wahlgren spenderar mycket tid tillsammans. Är det inte på fritiden så är det på jobbet och den senaste tiden har de varit med varandra så gott som varje dag.

Men trots att de spenderar så mycket tid med varandra så verkar det vara helt konfliktfritt, något som både Hanna och Jessica känner stor tacksamhet för.

– Vi träffas ju så mycket nu. Och det är så fantastiskt att båda få arbeta och vara så goda vänner som vi är. Att vi faktiskt får vara det och att alla liksom kan dra sig undan. Det är ju inget krav på att vara på ett visst sätt, säger Hanna varpå Jessica fyller i:

– Det är inga krav på att man måste vara med eller att det ska bli sent eller att det ska drickas vin utan alla gör precis som de vill och vi har inte bråkat en enda gång. Det är unikt.

Jessica Wahlgrens sorg efter Hanna Hedlunds beslut

Men en gång så uppstod det däremot ett missförstånd som fick Jessica att känna sig sårad.

Jessica och Hanna hade nämligen pratat om att de skulle samåka till ett jobb de skulle till när Hanna plötsligt bestämde sig för att åka själv istället. "Fine" tänkte Jessica då och planerade att hon också skulle åka själv när hon istället hör Hanna planera samåkning med Pernilla.

– Du och jag bestämde att vi skulle åka ihop men så kände du att "nej jag tar nog egen bil". Fine då tar jag också egen bil. Men så säger Pernilla "men Hanna ska inte du och jag åka ihop?" varpå du bara "ja det gör vi!". Och då blir jag jätteledsen och bara "men vi skulle ju åka ihop", förklarar Jessica.

Och Hanna förstår precis.

– Ja men du kände dig bortvald och jag förstod ju att det var det du kände. Jag såg det, säger Hanna varpå Jessica svarar:

– Ja och då var det så skönt att du tog upp det igen och förklarade hur det var. Du är så jävla fin Hanna. Och då kunde jag släppa det.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Christian Bauers relation till Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Följarnas upptäckt efter Steffo Törnquists bild med sonen Max Törnquist

FRÅN FÖRSTASIDAN