Därför umgås inte Babben Larsson och David Sundin

Babben larrson och David Sundin

Babben Larsson och David Sundin jobbar tätt tillsammans i succéprogrammet Bäst i test som sänds på SVT.
Trots det så umgås inte programledarduon privat. Läs anledningen till beslutet här!

Babben Larsson, 64, och David Sundin, 45, har tagit Sverige med storm som den dynamiska duon som programledare för SVT:s succéprogram Bäst i test.

Det humoristiska tävlingsprogrammet Bäst i test har blivit en sådan tittarfavorit att TV4:s fredagskonkurrent Let’s dance bytte sändningstid till lördagar.

Och succéprogrammet är i full fart att spela in ytterligare en säsong och som vanligt är det Babben och David som leder programmet.

I tidigare säsonger har vi bland andra sett Johanna Nordström, Olof Wretling, Anders ”Ankan” Johansson, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Nassim Al Fakir, Morgan Alling delta i tävlingsprogrammet och i nästa säsong är det bland annat skådespelerskan och sångerskan Sussie Eriksson, programledaren Sofia Dalén och youtubern Anis Don Demina som kommer dyka upp i tv-rutan.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Babben Larssons kärlekslycka

Babben var tidigare gift med Bernt Westerlund. De skilde sig 2007 efter 17 år tillsammans. Tillsammans har de dottern Sofia Westerlund, 29.

PÅ TV Allt om Amena i Idol – juryns sagoväsen

Förra året berättade Babben för Hänt att hon mött kärleken på nytt. Det är en man som arbetar som hantverkare, men vem det är håller Babben väldigt hemligt.

Och i en intervju med Aftonbladet säger hon att de ännu inte har flyttat ihop utan lever särboliv.

– Det ska vi fortsätta med och vi har inte pratat om något annat, säger Babben till Aftonbladet och berättar varför hon inte flyttar ihop med ”hantverkaren”.

– Det funkar väldigt bra och vi får egen tid och vi hinner ta hand om både oss själva och varandra och våra nära och kära i övrigt. Jag känner en vardagslycka.

Babbel Larsson och David Sundins privata relation

Babben och David har tidigare berättat för Aftonbladet att de har mycket lätt att jobba med varandra men att det tog ett tag tills de hittade varandras humor.

Trots att de blivit nära kollegor så umgås de inte alls privat. Nu berättar Babben sanningen om den privata relationen med David.

– David har små barn och har så mycket att stå i, vilket jag också har. Så vi hänger inte och har aldrig käkat middag eller så. Han har sitt privatliv och jag har mitt.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda ord om Pernilla Wahlgrens hus i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandströms nya avslöjande om The island-inspelningen

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4/Youtube

SENASTE NYTT!