ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Larz-Kristerz-Trond bekräftar relationen till Kikki Danielsson

08 feb, 2023 
Kikki Danielsson och Larz Kristerz
Trond Korsmoe har varit med i dansbandet Larz-Kristerz sedan starten 2001.
Nu bekräftar han relationen till countrydrottningen Kikki Danielsson.
– Vi umgicks.. berättar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Dansbandet Larz-kristerz är minst sagt tillbaka på banan efter ett par tuffa år av pandemi som satte käppar i hjulet för hela underhållningsbranschen. Dessutom valde två av medlemmarna att lämna bandet 2018 och där stod sångaren Peter Larsson, 45, och basisten Trond Korsmoe, 60, utan bandkollegor.

De tuffa motgångarna gjorde att de övervägde att lägga ner – men lyckligtvis har de funnit nya medlemmar som gjort att de fått ett ordentligt uppsving.

– Man kan säga att det var tämligen lugnt fram till 2018 då bestämde sig Micke och Tobbe för att sluta och de var ju med sedan starten. Och det var ju mina vänner från förr, så då övervägde jag att sluta också för det var jättetråkigt tyckte jag, berättade Trond tidigare för Hänt.

Annons

Men efter regn kommer solsken och det var precis det som hände Larz-Kristerz – de gjorde ett rungande lyft och under julen 2021 spelade de tillsammans med den folkkära countrysångerskan Kikki Danielsson i Tällberg.

Trond Korsmoes relation till Kikki Danilesson

Sanningen är den att de har flera gemensamma faktorer än så. Kikkis manager skriver nämligen en hel del musik tillsammans med Larz-Kristerz sångare Peter och Sulo Karlsson var med och skrev en av badets största hits, Det måste gå att dansa till. Trond berättar att de har pratat om att spela tillsammans igen men att det krävs mycket planering för att få till.

– Vi har inget planerat men så kan det bli! För hennes manager Sulo Karlsson skriver låtar tillsammans med Peter så de är nära och han var med och skrev vår största hit Det måste gå att dansa till, säger Trond till Hänt och fortsätter:

Annons

– Vi har pratat om att det skulle vara roligt att göra något ihop igen med henne, men det gäller ju att det ska passa med alla turnéer hit och dit. Så det ligger ofta en bit fram om man ska planera något.

Under krogshowen fick de möjlighet att umgås även utanför scenen och Trond betonar att hon är rolig att hänga med backstage.

– Vi umgicks i samband med krogshowen vi gjorde i Tällberg. Hon är trevlig och rolig att hänga med backstage.

Kikki Danielsson aktuell med självbiografi – med hjälp av Sulo Karlsson

Kikki Danielsson är just nu aktuell med självbiografin Du vet ingenting om mig, som hon tagit fram med hjälp av just Sören ”Sulo” Karlsson.

Efter sina 50 år i rampljuset skildrar hon nu sitt liv från alla hörn och kanter, toppar och dalar. Hon tar upp allt från sina framgångar, sina tidigare alkoholproblem och om ensamheten som hon upplevt.

FOTO: Karin Törnblom/MAJA SUSLIN / TT

Annons