ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Larz Kristerz-Peter Larsson har hittat kärleken – nu berättar han om lyckan

12 dec, 2022 
Peter Larsson Larz Kristerz
Dansbandet Larz-Kristerz med Peter Larsson i spetsen är tillbaka på banan efter flera tuffa år av pandemi.
Nu kan frontfiguren dessutom bekräfta att han hittat kärleken.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Dansbandet Larz-Kristerz, som bildades 2001 i Älvdalen, har efter de tuffa åren av pandemi rest sig upp och är idag aktuella både i Sverige och i Norge.

Idag är det endast två av medlemmarna i bandet som har varit med sedan start – frontfiguren Peter Larsson, 45, och Trond Korsmoe, 60, på bas.

Nu kan Peter som är bosatt i Älvdalen bekräfta att han hittat kärleken i Anki. De träffades på Tinder och lever idag som särbos – Peter i Älvdalen och Anki i Sälen.

– Jag har min tjej i Sälen, vi har träffats nyligen, berättar Peter för Hänt.

Så träffades Peter Larsson och flickvännen Anki

Peter som är högaktuell som sångare i Larz-Kristerz reser land och rike runt och spelar så han och Anki turas om att åka fram och tillbaka mellan Älvdalen och Sälen för att kunna umgås.

Annons

– Det är bara sex mil. Vi turas väl om att åka fram och tillbaka. Hon har ju fullt upp med sitt också, hon driver ett eget företag. Hennes högsäsong drar ju igång nu eftersom vintern kommer.

Paret träffades i somras på Tinder där planen från början var att de skulle åka motorcykel tillsammans – ett stort intresse de delar. Men Peter fann mer än en motorcykel-kompis när kärlek växte fram mellan dem.

– På Tinder faktiskt. Vi har samma intressen, hon åker motorcykel och det gör jag med, så tanken var väl att vi skulle träffas och åka lite motorcykel.

Larz-Kristerz stora lycka: ”De sista pusselbitarna..

Som för hela kulturvärlden satte pandemin stopp för mycket av bandets arbete och de splittrades med avhopp. Men sedan i maj har Larz-Kristerz kommit på banan igen och Peter beskriver den stora glädjen över att vara ett komplett band igen.

– Sedan hade vi en nystart i maj när vi fick in två nya medlemmar och det har verkligen klickat, det var som att det var de sista pusselbitarna och nu är vi ett komplett band igen, berättar Peter för Hänt.

De kör julkonserter i Tällberg hela vägen fram till jul för att sedan få ta lite välförtjänt ledighet – åtminstone så mycket ledigt man kan få när man driver företag.

– Vi kör ju nu nästa helg, sen är det väl tänkt att vi tar lite ledigt fram till trettonhelgen. Men vi driver ju företag så man är aldrig riktigt ledig, det finns alltid något att göra.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Tommy Holl/TT

Annons