lars lerin

Lars Lerin splittras från maken Junior och barnen efter sjukdomsbeskedet

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques

Julen för Lars Lerin blir aningen annorlunda i år.
Konstnären splittras nämligen från sina äldsta barn efter sjukdomsbeskedet.
Junior om kampen med tvillingarna
0:33

Efter reklamen: Junior om kampen med tvillingarna

(0:33)

Slå på ljud

Konstnären Lars Lerin, 68, hade nästintill gett upp hoppet om att träffa den stora kärleken. Men 2007 träffade han vad som kom att bli hans make över internet.

Det var ingen mindre än brasilianaren Manoel ”Junior” Marques, 45, som vann Lars hjärta när han kom och besökte Sverige och idag är de gifta och föräldrar till fyra barn.

Därför splittras Lars från maken och sina två äldsta barn

När Hänt träffar Lars under pressträffen av Stjärnorna på slottet där han ska medverka så berättar han att han nu splittras från de två äldsta barnen och sin make över jul.

Juniors mamma har nämligen insjuknat i Brasilien och Junior kommer därför tillbringa julen där med de två äldsta barnen.

– Jag kommer väl vara hemma med de yngsta barnen. Och Junior kommer åka till Brasilien tror jag men de äldsta, för hans mamma har blivit sjuk och han vill träffa henne och sådär. Och jag vill ta det lugnt, jag har varit förkyld och hade ingen lust att dra iväg, säger Lars till Hänt.

Men för konstnären som inte är mycket för julfiranden så gör det inte så mycket att spendera julen utan sin make och sina barn – Lars har istället turen att få vara med de två yngsta barnen.

– Nej men det är helt okej vet du, det här med jul och firande är jag inte så mycket för iallafall. Så jag låtsas som att det är en vanlig dag helt enkelt, nästan.

Lars Lerin och Juniors barn – har mammor i Brasilien

Lars och Junior har barn i två kullar där mammorna är från Brasilien. Parets första två söner Rafael, 7, och Gabriel, 6 och tvillingarna Iris och Gerd som är tre och ett halvt år gamla.

Iris är döpt efter en grekisk gudinna och Gerd efter Lars mamma – som tragiskt nog nyligen gick bort.

När Lars under hösten gästade Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon berättade han om livet som fyrabarnspappa och beskriver sig själv som en chaufför som kör fram och tillbaka till fotbollsträningar.

– Jag kör fram till skolan och fotbollsträningar och sådant där, förklarar Lars.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN