ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerins, 68, barnbesked i Nyhetsmorgons direktsändning: ”Blir...”

23 okt, 2022 
Lars och Jenny i Nyhetsmorgon
Lars Lerin har fyra barn tillsammans med maken Manoel ”Junior”. Men när han nu gästar Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon kommer konstnären med ett barnbesked – mitt i direktsändning!
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Lars Lerin, 68, är en av Sveriges mest folkkära konstnärer. Utöver konsten är han även författare och en välkänd tv-profil. Du minns säkerligen när han tog sig an det prestigefyllda uppdraget som Julvärd i SVT år 2020?

Till vardags lever han hemma i Värmland med maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 44. Och i december förra året bekräftade paret att de adopterat ett tvillingpar; de två döttrarna Iris och Gerd. De har även de två barnen Rafael och Gabriel sedan innan.

När Lars Lerin nu gästar Jenny Strömstedt och Nyhetsmorgon kommer de in på familjelivet och Lerin ger svar på frågan om han kan tänka sig fler barn – i självaste direktsändning!

Lars Lerin släpper sin tredje barnbok – handlar om en försvunnen katt

Anledningen till att Lars Lerin gästade Nyhetsmorgon-soffan var för att prata om sin tredje barnbok. Och den handlar just om hur hans söner som är nämnda ovan!

Annons

De går nämligen på jakt efter en försvunnen katt i berättelsen och att katter ligger Lerin varmt om hjärtart råder det ingen tvekan om.

– Livet skulle vara så tråkigt utan en katt. Den gör att det blir själ i huset, säger han till Jenny Strömstedt.

Lars Lerin i Nyhetsmorgons studio!

Lars barnbesked i direktsändning: ”Jag kan inte kontrollera det”

Att Junior och Lars Lerin lever ett familjärt liv råder det ingen tvekan om. När Jenny Strömstedt kommer in på livet med barnen beskriver Lerin sig skämtsamt som en ”chaufför” till alla fotbollsträningar.

– Jag kör fram till skolan och fotbollsträningar och sådant där, förklarar Lars.

Sedan Jenny Strömstedt besökte Lars Lerin i Värmland har det hänt en hel del konstaterar de båda.

– Det har hänt en del sedan dess, säger Jenny Strömstedt.

– Ja i antal barn så har det ju det, säger Lars Lerin då.

I samma veva kommer konstnären in på att han nu troligtvis inte kommer skaffa fler barn – detta är något han dock inte kan kontrollera, berättar han.

– Men nu tror jag inte att det blir några fler, säger Lerin och med en finurlig blick.

– Är du säker på det?, frågar Jenny Strömstedt då.

– Jag kan ju inte kontrollera det helt och hållet, men om jag ska in på äldreboende och sådant här sedan så går det ju inte, säger Lars vidare.

Hela intervjun med Lars Lerin finns att se här.

FOTO: TV4

Annons