LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Läkarens ord efter att Laila Bagge bröt käken: ”Du kunde ha dött”

12 okt, 2021 
Lovisa Ström
Laila Bagge
Förra året var tufft för Laila Bagge på det personliga planet.
Nu berättar hon om okända hälsokampen.
– Läkaren sa till mig att ”du kunde faktiskt ha dött”, berättar hon.
Annons
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobbBrand logo
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

Laila Bagge är en entreprenör med många järn i elden. Förutom att vara programledare för Rix Morronzoo driver hon flertal bolag och har dessutom barn att sköta om.

Hon har alltid kört enda in i kaklet, men för ett år sedan hände något som tvingade henne att stanna upp.

Nu berättar hon om läkarens tuffa besked.

Laila Bagge svimmade och bröt käken

Förra hösten var en minst sagt intensiv period i Lailas liv. Det hände mycket både privat och på jobbet och Lailas kropp skrek av stress. Detta ledde till att hon tillslut svimmade och bröt käken. I realityprogrammet Svenska powerkvinnor berättar hon om den tuffa perioden.

– Jag är en sån person som kör in i kaklet. Jag kör ju tills kroppen lägger av. Jag försöker bli bättre på att lyssna på min kropp för den skriker stopp, sluta, det räcker, säger hon och fortsätter:

– Jag bröt käken för ett halvår sedan och det var på grund av att jag jobbade mycket och var stressad, och när det händer så dricker inte jag som man ska. Jag glömmer bort att dricka och då svimmade jag och föll rakt in i tvättstället i badrummet så min käke bröts.

Annons

Läkarens hårda ord till Laila Bagge: ”Kunde ha dött”

På Lailas sociala medier kunde man följa hennes resa tillbaka efter den dramatiska olyckan, och realityprogrammet berättar hon nu att hela incidenten fick henne att stanna upp och tänka till.

– Det som krävdes för att jag skulle fatta till 100% var nog att jag bröt käken om jag ska vara helt ärlig, att läkaren sa till mig att "du kunde faktiskt ha dött i det där fallet. Du kunde ha brutit nacken". Det var ju inte så roligt att höra. Allt på grund av stress och för mycket jobb.

Hon fortsätter:

– Då får man sig en tankeställare. Vad hade hänt med barnen? Korosh? Vad är det som är viktigt? Jo, det är ju faktiskt hälsan och familjen. Det här andra gör man ju för att det är kul, inte för att man ska dö på kuppen.

Annons