LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges stora kärlekslycka med Korosh Kananian

28 nov, 2020 
Laila Bagge.

De har en stark relation, Laila Bagge och Korosh Kananian.
Nu har det också fått anledningen att fira.
”Så förbannat lycklig”, skriver Laila Bagge.


Annons
Allt om Laila BaggeBrand logo
Allt om Laila Bagge

Laila Bagge och Korosh Kananian blev ett par 2014 och har hängt ihop sedan dess. De träffades under en utekväll i Stockholm, och Laila Bagge har berättat att hon var på riktigt uselt humör efter att ha haft en dålig dag. Men när hon klev in på korgen Riche och fick syn på sin blivande partner kan man tänka sig att hon snabbt blev gladare.

När de firade fem år lade Laila Bagge upp ett inlägg om Karosh Kananian och skrev:

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom emot mig med ett leende och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”.

Laila Bagge om barnplanerna

Det är i dag sambos och bor på Lidingö i en villa tillsammans med Laila Bagges barn Liam Pitts och Kit Wahlgren från hennes tidigare relationer. De har själva försökt få barn, men gav upp de försöken.

Annons

– Barnplanerna har vi lagt på is just nu i och med att mina ägg inte funkar. Så det enda som går nu är ju i så fall donatorägg. Det innebär ju i stort sett att jag blir farkosten och det blir Korosh biologiska barn men inte mitt, men det blir ju det eftersom jag då blir mamma ändå så att säga, säger Laila Bagge i en tidigare intervju med Hänt.

Laila Bagges kärlekslycka med Korosh Kananian

Men de verkar ha det bra ändå. I dag firar de nämligen sex år med varandra, något som Laila Bagge uppmärksammar genom en lång serie bilder på Instagram från deras tid ihop.

6 år med dig idag. Älskar dig så otroligt mycket och så förbannat lycklig med dig! U are my everything”, skriver hon i inlägget.

I ett blogginlägg från i torsdags berättar Laila Bagge också där att kärleken är fortsatt stark.

”På lördag är det också 6 år sedan jag och Korosh träffade varandra. Och vet ni jag är lika kär än idag och älskar honom bara ännu mer”, skriver hon.

Det är många som skickar grattishälsningar till kärleksparet. Bland annat flera av Laila Bagges kändisvänner.

”Grattis till Er, finaste paret inifrån och ut”, skriver Elin Härkönen och både Lili Assefa och Tess Merkel skickar massor av hjärtan.

Bild: Olle Sporrong/Expressen/TT, ORREPONTUS/Aftonbladet/TT

Annons