Laila Bagge visar upp skadan – efter otäcka fallet

Laila Bagge skadades sig allvarligt i hemmet.

Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT
Laila Bagge föll handlöst i badrummet och slogs blodig.
Nu visar hon upp ärret efter den obehagliga olyckan – och berättar hur hon behandlat det.

I mitten av oktober råkade Laila Bagge ut för en otäck olycka. Hon föll i duschen och slog upp hakan. Hennes pojkvän Korosh Kananian hörde en duns och hittade tv- och radioprofilen blodig på golvet.

Laila Bagge berättar om skadan efter olyckan

På sin blogg berättade Laila Bagge att hon vaknat upp morgonen efter en festkväll och känt sig uttorkad och därför gick för att ta ett glas vatten.

Sagt och gjort, kommer så långt, dricker ett glas, även om jag är yr, sätter ned det, men sen blir det svart. Vaknar efter det upp av att Korosh ropar på mig och lyfter upp mig från golvet och känner att det gör ont i ansiktet. Det visar sig att jag svimmade där inne på toaletten och när jag gjorde det måste jag ha ramlat och slagit i handfatet och golvet”, skriver hon i blogginlägget och fortsätter:

Laila Bagge till sjukhus efter olycka i hemmet

”Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset”.

Laila visar upp ärret från skadan – efter behandlingar

Nu har det gått en tid och det hela slutade tack och lov bra för Laila Bagge. På Instagram visar hon nu upp hur ärret ser ut.

”Så glad att allt börjar läka efter olyckan. Här ser ni en bild på min haka och ärr, innan jag började mina behandlingar”, skriver hon och fortsätter:

”Vi har jobbat med att få ner svullnaden, vätska så att det inte ska bli några inkapslingar och 'bulor' i ansiktet samt arbetat på att ärret ska bli sa fint som möjligt. Detta är bara efter 4 st behandlingar! Behöver jag säga att jag är glad!”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Att hon är glad kan man förstå, för på bilderna syns en tydlig skillnad. Det uppmärksammas också i kommentarsfältet.

Laila Bagges syster Linda Cahling skriver skämtsamt:

”Så fint det blir! Och det sista av ärret döljer du med skägget sen”.

”Fy vilken smäll du fick! Måste gjort jätteont? Ser ut att bli jättefint redan ju!”, skriver en följare.

Wow ser jättefint ut”, lyder en annan kommentar.

Och det är väl bara att hålla med, behandlingarna verkar fungera hur bra som helst. Skönt också att Laila Bagge verkar ha klarat sig undan bra efter olyckan.