LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om husplanerna med sambon Korosh Kananian

23 sep, 2020 
Laila Bagge och Korosh
Laila Bagge bor tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian i en villa på Lidingö.
Nu har radioprofilens tankar börjat gå i andra banor.
– Har pratat om det ett bra tag nu, skriver hon på sin blogg.
Annons
Laila Bagge om husplanerna med sambon Korosh KananianBrand logo
Laila Bagge om husplanerna med sambon Korosh Kananian

För fem år sedan träffade tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, kärleken i Korosh Kananian, 29. Idag bor de ihop tillsammans med sönerna Liam Pitts, 17, och Kit Wahlgren, 8, som Laila har sedan tidigare relationer. Den senaste tiden har livspusslet varit lite extra svårt att få ihop, detta efter att Korosh insjuknade i corona i augusti.

I ett inlägg på Rix Morrnzoos Instagram-konto förklarade man då att Leila beslutat sig för att ta in på hotell tills sambon mår bättre.

”Laila tar alla försiktighetsåtgärder hon kan och har checkat in på Clarion Sign då hennes sambo har fått Corona. Hon har inga symptom och har hållit avstånd från sin sambo när han varit förkyld”, skrev kollegan Roger Nordin, 43, då.

Laila Bagge återförenad med familjen

Ett par veckor senare var Korosh Kananian tillbaka på banan. Det verkar inte som att han har legat på latsidan sedan dess då han tidigare i september tog jägarexamen. För att lyckas med detta tvingades han ta farväl av sin sambo igen, men här gången handlade det endast om ett par dagar.

Annons

”Stolt är jag också över min man, som klarade utbildningen och har nu tagit sin jägarexamen”, skrev Laila på sin blogg efter att hennes pojkvän kommit hem igen.

Laila och Korosh är nu återförenade och samtliga familjemedlemmar mår till synes bra. Med allt detta bakom sig verkar det som att Laila Bagge har skiftat fokus, och nu har ett nytt mål i sikte.

Framtidsplanerna med Korosh Kananian

På bloggen berättar Laila för första gången att hon och Korosh funderar på att flytta. Just nu bor de i en villa på Lidingö, men radioprofilen är sugen på att bygga någonting eget från grunden.

”Vi älskar vårt hus men länge har tankarna farit iväg och hur kul det skulle vara att bygga någon från början igen. Jag och Korosh har pratat om det ett bra tag nu och har massor av idéer. Så vi fortsätter drömma oss vidare”, skriver Laila i inlägget.

Laila har lagt upp en drös med inspirationsbilder för att visa exempel på hur hon skulle vilja ha det.

”Jag skulle kunna sitta här i flera dagar och lägga upp bild efter bild på hur vi skulle vilja att huset såg ut. Men visst är det kul att drömma tillsammans och planera mm”, skriver Laila Bagge.

FOTO: Viafree

Annons