LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Simon Sköld och Korosh Kananians okända relation

25 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Simon Sköld & Korosh Kananian
Camilla Läckberg och Laila Bagge är vänner sedan tidigare.
Men nu avslöjar Camilla att deras män Simon Sköld och Korosh Kananian även känner varandra.
Annons
Ella Rappich om att vara med i Camilla Läckbergs nya Tv-serie ”Lyckoviken”Brand logo
Ella Rappich om att vara med i Camilla Läckbergs nya Tv-serie ”Lyckoviken”

Camilla Läckberg och Laila Bagge har flera gemensamma nämnare. Förutom att båda är minst sagt framgångsrika och vet hur man gör idé till verklighet vet båda även hur det är att få sitt kärleksliv granskat av allmänheten i både med- och motgångar.

Båda har gått igenom offentliga skilsmässor genom åren och har fått testa på medias stora baksida och hur man ofta blir extra hårt dömd som kvinna. Men när de väl hade hittat kärleken på nytt fick de även kritik för deras val av partner. Många tyckte nämligen att åldersskillnaden mellan dem och deras nya män var alldeles för stor, och i början av deras förhållanden fick de ta del av en hel del otrevliga kommentarer och åsikter.

Men nu idag, flera år senare, har de bevisat att kärleken är mer än ett par siffror.

Simon Sköld och Korosh Kananians okända relation

Camilla är just nu aktuell med sin nya tv-serie Lyckoviken där vi får följa polisen Johanna som återvänder till sin hemstad där hon snabbt blir indragen i en mordutredning. I samband med premiären av serien var det ett event för att fira den stora milstolpen, och på författarens Instagram kunde man ta del av flera bilder och videos från kvällen. Men under fredagskvällen slängde hon ut ännu en godbit från den stora dagen. I ett inlägg på Instagram delar hon nämligen en bild på sin kärlek Simon Sköld och Lailas pojkvän Korosh Kananian, och passar även på att hylla båda killarna för att de är ett så fint stöd till henne och Laila.

”Bästa bilden från eventet för Lyckoviken i måndags. Korosh och Simon som håller våra handväskor medan Laila och jag kör röda mattan”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

Annons

”Och Laila och jag har mycket gemensamt gällande de män vi valt leva med. Och nej jag talar inte om åldersskillnaden. Utan att vi har hittat varsin fantastisk man. Tack älskade Simon för allt stöd du ger. Vi är ett grymt team.”

Och i kommentarsfältet fortsätter följarna att hylla killarna samtidigt som de berömmer Camilla för hennes jobb med serien.

”De ser ut som brorsor! Super snygga! Hejja er”, skriver en person.

”Tack så hemskt mycket för en bra serie! Ser fram emot nästa avsnitt redan nu. Nu blev hösten genast bättre”, skriver en annan.

Även Laila och Simon har kommenterat inlägget med tre röda hjärtan.

FOTO: TT, Instagram

Annons