LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges oro för sonen Kit – efter valet med vännerna: ”Lustigt”

19 jul, 2023 
Johanna Talamo
Laila Bagge
Tv-profilen Laila Bagge har två söner, Liam Pitts och Kit Wahlgren.
Utöver det lever hon även tillsammans med sambon Korosh Kananian och på hennes blogg kan man följa glimtar ur deras vardagsliv.
I hennes senaste inlägg står det om hur sonen Kit vill spendera sina dagar, vilket har oroat mamma Laila..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Laila Bagge är bland annat känd som en av jurymedlemmarna i det välkända tv-programmet Idol. Hon lever tillsammans med sambon Korosh Kananian, paret har varit tillsammans sedan 2014.

Hon har två söner sen tidigare, den äldre Liam Pitts, 19, som hon har med exet Mason Pitts samt den yngsta sonen Kit Wahlgren, 12, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren.

Laila Bagges oro för Liam och Korosh

Laila Bagges äldsta son Liam Pitts har valt att satsa på en karriär som MMA-fighter, något som Laila tidigare har uttryckt oro inför. Hon beskrev då i ett blogginlägg att hon stöttar honom samtidigt som det är tufft att som mamma se sin son i ringen.

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, skrev Laila då.

Annons

Även Lailas sambo Korosh har valt att satsa på en karriär som kan upplevas som lite farligare, nämligen motorsport. Laila stöttar även sin sambo i beslutet men i en intervju med Expressen har hon tidigare uttryckt sin oro för Korosh.

– Det är lite läskigt. Min son Liam har MMA som elitsatsning och en man som tävlar i motorcykelsport. Det känns som att de vill ta livet av mig båda två. Jag tycker att det är skitkul att båda gör någonting som de tycker är roligt. Men det är klart att det är jobbigt att gå omkring och vara nervös, sade hon då.

Laila Bagge om sonen Kit – oron med vännerna

Laila Bagge uppdaterar frekvent sin blogg och delar med sig av både högt och lågt från vardagslivet. Nu på senaste har man bland annat kunnat följa renoveringen av henne och sambons hus. Hon delar även med sig att den yngsta sonen Kit Wahlgren nu är hemma hos dem efter att ha varit hos sin pappa.

Annons

Hon beskriver sonens längtan efter att få spela med sina vänner och uttrycker att hon önskar att de i stället ska umgås i verkligheten.

”Kit är hemma hos oss nu. Varit hos sin pappa och haft det härligt där. Men nu längtade han efter att spela med sina kompisar. De umgås inte irl utan över telefonen och spelar mot varandra. Frågat så många gånger om de inte ska ses istället men nej det här är perfekt säger de båda.”, skriver hon.

Hon fortsätter dock med att beskriva att hon ändå är glad så länge sonen och vännerna har det roligt. Hon erkänner dock att hon tyckt att det var underligt till en början, att de inte ses i verkligheten istället för att umgås.

”Ja vad ska man säga. De vill umgås så och då får det vara så. De har i alla fall kul. Och det är nog rätt skönt att bara chilla så också.Det är så lustigt det där för man tror att bästa sommaren är en semester på en sandstrand utomlands. Men många gånger är det att bara vara hemma med kompisarna som är det man egentligen vill. Och sällan vill väl barnen och de vuxna samma saker. Men känns som sagt som att Kit är supernöjd med att vi är hemma och målar och snickrar.”, skriver hon.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons