LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges nya besked om hälsan – bakslaget under renoveringen

16 jul, 2023 
Laila Bagge och sambon Korosh har det fullt upp med att renovera huset.
Men allt jobb kan slita på kroppen – något som Laila nu har fått uppleva.
”Fy tusan vilka krämpor”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Laila Bagge och sambon Korosh Kananian har haft det fullt upp på senaste tiden med att renovera sitt hus. Det hela började förra året då paret skulle bygga om källaren – men då gjorde de en tråkig upptäckt. Det var nämligen fullt av svartmögel.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, sa Laila då.

Svartmöglet visade sig komma från allt vatten som inte haft någonstans att ta vägen – förutom rakt in i huset.

– Det man har gjort är att ta allt vatten från huset och lett med rör, men det finns ingenstans vattnet tar vägen mer än rakt i huset. Så huset har ju badat i vatten. Så vi har hittat hål 15 cm in i husgrunden. När vi hittade det gick vi in och rev där och då hittade vi svartmögel.

Laila Bagge om planerna för huset med Korosh

Parets renovering går framåt och sedan upptäckten av svartmöglet har allt fokus legat på att få bort det. Men nyligen kunde Laila berätta att de såg en ljusning och att de nu kunde fokusera på den utbyggnad, som de alltså hade planer att göra från första början.

Annons

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart här och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”, har Laila tidigare skrivit till Hänt.

Laila Bagges nya besked om hälsan – bakslaget under renoveringen

Laila uppdaterar ofta på sin blogg om renoveringen och hur det går med allt som ska göras. Nyligen kunde Laila berätta att hon har målat en hel del något som tyvärr bidragit till en inflammation i högerarmen.

Annons

”Haft sån inflammation i högerarmen i veckan. Det märks att man är äldre nu, fy tusan vilka krämpor man kan få av att göra saker man inte är van vid.”

Hon skriver även att de har satt upp panel och byggt mer med bastun och poolhuset. Men eftersom Laila inte är lika bra som Korosh på att bygga så har hon fokuserat på att måla panelen.

”Ja och där har ni det varför armen blivit som den blivit. Så jag har fått använda vänsterarmen istället, målat och sysslat med allt annat med vänster. Det går inte lika fort kan man lugnt säga.”

När Hänt når Laila kan hon berätta om hur det står till med armen nu.

”Den är bättre men inte helt bra! Svårt att vila då vi har mycket med vårat hus att göra!”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: HÄNT

Annons