LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om kampen med Liam – ärliga orden: ”Inte lätt”

10 jun, 2023 
Frida Eklöf
Laila Bagge och sonen Liam Pitts
Laila Bagge har en lysande karriär bakom sig.
Sonen Liam Pitts går inte i mammas fotspår men siktar mot stjärnorna i en karriär som MMA-fighter.
Nu berättar Laila om kampen med Liam.
Annons
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobbBrand logo
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

Radio- och tv-profilen Laila Bagge, 50, har ett välbekant ansikte och röst för det svenska folket. Vi har bland annat fått följa henne som jurymedlem i Idol och numera är hon en av programledarna i radioprogrammet Rix morronzon, tillsammans med kollegan Roger Nordin, 46.

Men Laila är inte den enda i familjen som har en lysande karriär och siktar mot stjärnorna.

Laila Bagge om kampen med sonen Liam Pitts: ”Det är detta Liam vill”

Lailas äldsta son Liam Pitts, 19, som hon har tillsammans med exet Masson Pitts, satsar nämligen stenhårt på sin karriär som MMA-fighter.

För bara någon månad sedan vann han sin debut efter flera månader av förberedelser och stenhård träning. Och nu har han gjort det igen!

Annons

Så sent som förra veckan vann Liam sin andra fight i Västerås och Laila skriver på sin blogg att det är hårt slit och träning som ligger bakom tävlingen. Hon beskriver även känslorna som kommer när man står bredvid och ser sin son fightas.

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, skriver Laila i ett blogginlägg.

Liam Pitts plötsliga besked – tvingades ställa in helt

Det har inte varit en smärtfri väg framåt för Liam när det kommer till hans MMA-karriär. I februari kom han med det tråkiga beskedet att han var tvungen att ställa in en match som skulle ha ägt rum dagen efter.

Det var sjukdom som satte stopp för planerna och även där låg det stenhård träning bakom. Liam tvingades istället spendera dagen med att titta och heja på de övriga i sitt team hemifrån sjukstugan. Även Lailas pappa hade tagit sig hela vägen från Thailand för att se Liams match, berättade Laila då på Instagram.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons