LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges oro – efter händelsen med Korosh: ”Som tur var”

09 jul, 2023 
Laila Bagges sambo Korosh Kananian har börjat med en ny fartfylld aktivitet – nämligen motorcykelsport.
Tillsammans spenderar de en hel tid ute på racingbanan.
Nu berättar Laila om oron efter en olycka på banan.
– Flera hade åkt av, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Laila Bagge och hennes 18 år ynge sambo Korosh Kananian har varit ett par sedan 2014.

Paret har inga gemensamma barn, men Laila har två barn från hennes tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 19, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Samt den yngsta sonen Kit Wahlgren, 12, som hon har tillsammans med tv-profilen Niclas Wahlgren.

Hennes son Liam satsar stenhårt på en karriär inom kampsporten. Han tävlar i MMA något som kräver mycket hård träning och tid. Liam har redan gått flera tuffa matcher som MMA-fighter och satsar nu på fler.

Laila Bagge om Korosh satsning på motorcykelsport: ”Lite läskigt”

Lailas sambo Korosh satsar stenhårt på motorcykelsporten. I en intervju med Expressen har Laila berättat om hans planer inom sporten framöver.

– Han ska ordna tävlingslicens. Det ska bli väldigt spännande, han ska åka runt i Sverige och tävla i sommar, sa Laila då.

Korosh ska tävla i R7-cupen nu under sommaren. Laila är såklart glad men också lite nervös inför tävlingarna.

Annons

– Det är lite läskigt. Min son Liam har MMA som elitsatsning och en man som tävlar i motorcykelsport. Det känns som att de vill ta livet av mig båda två. Jag tycker att det är skitkul att båda gör någonting som de tycker är roligt. Men det är klart att det är jobbigt att gå omkring och vara nervös.

Laila Bagge om oron – efter händelsen med Korosh: ”Som tur var”

Laila har varit med och stöttat sin kärlek på racingbanan, något hon beskriver på sin blogg. Men det kan också ske otäcka olyckor inom motoryckelsporten, något som de var med om nyligen. Det är i ett inlägg på bloggen som Laila berättar om händelsen.

”Men ibland händer det olyckor, att någon åker av banan och ibland flera. Det kan bero på att någon motorcykel läckt olja eller något annat. Just det hände och flera hade åkt av banan. Man ser ju inte hela banan så vet inte direkt vem som åkt av. Det finns såklart risker att skada sig allvarligt och det är inte kul när man hör att någon kört av.”

Laila berättar att som tur var det inte Korosh som var med i olyckan och det var inget allvarligt för någon.

”Men den här gången var det som tur var inte Korosh och jag kunde andas ut och som tur var inget allvarligt för någon. Däremot var det massa olja på banan en lång sträcka och då fick vi alla hoppa in och hjälpas åt. Alla som står vid sidan hoppa upp på sandbilen och ut på banan sen och hjälpa till med sanden.”

FOTO: TV3, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Annons