Laila Bagges oro för 16-åriga sonen Liam Pitts – efter framtidsplanerna

Laila Bagges oro över 16-åriga sonen Liam Pitts
Laila Bagges son Liam Pitts vill satsa på en karriär inom kampsport och han drömmer om att bli MMA-stjärna.
Nu berättar Laila Bagge om den stora oron inför att se sin son tävla.
”Jobbig när han möter någon som är ett svårt motstånd och allt vad det innebär”, skriver Laila Bagge.
Annons

Laila Bagge, 46, lever sedan några år tillbaka med kärleken Korosh Kananian, 29, i en villa på Lidingö. I egna realityserien Lailaland får tv-tittarna följa henne, Korosh och barnen Kit Wahlgren, 8, och Liam Pitts, 16. som Laila har sedan tidigare relationer.

Annons

I Lailaland har det tydligt framgått att Liam Pitts är minst sagt intresserad av kampsport. Mamma Laila har längre brottats med tanken på att hennes äldsta son vill satsa på en karriär inom MMA. MMA står för mixed martial arts där de tävlande använder sparkar, slag, kast och markkamp.

Förra året uttryckte Laila Bagge sin oro för sonens dröm.

Annons

– Han menar allvar och det känns ju så där. Jag har verkligen pratat med honom och tänkt ta honom till läkare så att han förstår att det inte handlar om huruvida han får en hjärnskada eller inte, utan hur pass allvarlig hjärnskada han får, sa Laila Bagge då i Lailaland.

Trots sin oro vill hon inte stå i vägen för Liams passion.

– Det värsta som finns är att hindra sina barn från att göra det de verkligen vill. Jag har alltid tänkt att vad mina barn än väljer så kommer jag stötta dem, sa hon då.

Oro och stoltet för Laila Bagge

För att tävla måste Liam Pitts fylla 18 år, en ålder han närmar sig med stormsteg. Häromdagen tog Laila Bagge med sig sin son på fight night i Solnahallen. På sin blogg berättar hon om kvällen.

Annons

Liam var i extas dela då han brinner för detta och dels för att det var så många av hans vänner som skulle vara med och fightas. Han hejade på sina polare i ringen och sa: Om två år är det jag som står där”, skriver Laila Bagge.

Att se Liam så entusiastisk över sporten väcker dubbla känslor hos Laila. Hon skriver att hon vill stötta honom och att hon är stolt över honom.

Å ena sidan känner jag att jag vet att han kommer briljera och jag vet att han älskar detta så mycket och tränar så hårt för det och är enormt hängiven och vill bli en av dom bästa. Jag älskar den glöden och älskar att han är så målmedveten så att han hellre väljer träning på fredagskvällen och lördagen istället för att gå ut med sina polare”, skriver hon och fortsätter:

Däremot kommer ju å andra sidan känslan att se honom i en fight vara jobbig när han möter någon som är ett svårt motstånd och allt vad det innebär. Men jag har fullt förtroende för Liam och tänker stötta honom till toppen då målet inte bara är att komma med i UFC utan bli bäst i sin viktklass! Och ja någon måste ju vara bäst så varför inte Liam!”

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…