Följarnas oro för Laila Bagge efter nya erkännandet

Laila Bagge
Det är mycket för Laila Bagge just nu.
I ett inlägg på sin blogg skriver radioprofilen om de senaste, hektiska dagarna – något som får hennes följare att bli oroliga.
– Var rädd om dig Laila, skriver en person i en kommentar.
Annons

Den tidigare Idol-jurymedlemmen Laila Bagge, 46, är en kvinna med många järn i elden. Hon är bland annat programledare för Rix Morronzoo tillsammans med radiokollegan Roger Nordin, 42, och befann sig nyligen i Los Angeles i USA tillsammans med författaren Camilla Läckberg, 45, där de ägnade sig åt ett ännu hemligt jobbuppdrag.

Annons

Camilla Läckberg har beskrivit resan som väldigt lyckad men varit väldigt kryptiskt när det kommer till vad duon egentligen hade för sig i USA.

Annons

Och kan inte avslöja vad vi gör här, och ja – vet det är irriterande när man teasar så här. Men en del jobb måste först landa undan offentligheten innan vi ev kan berätta. Den som lever får se. Men roligt har vi”, skrev Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

Laila Bagges skönhetsmärke med Korosh Kananian

Laila Bagge avslöjade nyligen att hon även håller på att lansera ett vegansk hud-och hårvårdsmärke tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 28. Att jobba tillsammans med sin partner har enligt Laila varit väldigt lyckat.

– Det har varit roligt! Ibland är jag chef och ibland är han chef, sa hon till Hänt i somras.

Radioprofilen berättade då att produkterna kommer att släppas i oktober men i nuläget verkar det inte som att Kolai har sjösatts.

Följarnas oro för Laila Bagge efter hektiska dagarna

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Laila Bagge att de senaste dagarna har varit tuffa för henne. Hon har mycket på schemat just nu och arbetstempot verkar vara högt.

Annons

”Fy tusan säger jag bara! Två dagar på rad som varit superlånga. Jag är helt slut så jag orkar inte skriva så mycket idag”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Men en snabb sammanfattning på dessa två dagar är nog: tidig morgon, på med radion sedan iväg för filminspelning till sent på natten m, tidig morgon igen med radion sedan åka till Göteborg över dagen för fotografering hemma sent igen”.

Även på Instagram har Laila Bagge skrivit om de stressiga dagarna och i kommentarsfältet är det tydligt att följarna är oroliga för hennes hälsa.

”När sover du egentligen?”, undrar en person i en kommentar.

Annons

”Var rädd om dig Laila”, skriver en annan.

”Ta det lungt Laila du måste vara rädd om dig”, hälsar en tredje.

Annons

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…