Laila Bagges nya familjebeslut efter sonen Kits vädjan

Niclas och Laila Bagge
För två år sedan skaffade Laila Bagge en gris, men husdjuret blev för mycket för familjen att hantera.
Nu har sonen Kit Wahlgren en önskan om att utöka familjen igen – men mamma Laila vägrar.
– Det går inte att vara poppis jämt, skriver hon.
Annons

I realityserien Lailaland har tittarna fått följa Laila Bagges, 47, vardag tillsammans med sambon Korosh Kananian, 29, och sönerna Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har sedan tidigare relationer. Tidigare har Kit inte synts till så mycket i programmet men på senare tid har han fått en mer betydande roll i realityserien.

Annons

– Kit kommer att vara med litegrann. Lite mer än vad han har varit tidigare, för att han blir äldre, sa Laila i en intervju med Hänt inför säsongspremiären av Lailaland i våras.

I ett avsnitt berättade Laila om sorgen över att inte få träffa Kit hela tiden, då han bor hos pappa Niclas Wahlgren, 55, varannan vecka.

Annons

– Jag tror att alla som har skilsmässobarn känner igen sig i att man saknar sitt barn så otroligt mycket. Så att varje vecka när Kit är borta så är han verkligen saknad, sa hon i programmet.

Därför försvann familjens gris Roger

I den säsong som visades 2018 fick tittarna se att Laila skaffade en gris, som familjen gav namnet Roger. Efter ett par avsnitt bestämde sig Laila och Korosh för att göra sig av med grisen.

”Det var just det att han var så sällskapssjuk som gjorde att vi tillslut beslutade oss för att det inte var rättvist mot Roger att vi skulle behålla honom”, skrev Laila på sin blogg då.

Roger mådde inte bra av att vara ensam och husdjuret blev helt enkelt för mycket för dem att hantera. Trots att beslutet var gemensamt var det en stor sorg för Laila och sönerna.

”Vi är alla överens om att det var det bästa beslutet att ta hur ont det än gjorde och att man måste tänka på djurets bästa”, skrev hon då.

Annons

Laila Bagges beslut efter Kits önskan

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Laila Bagge att sonen Kit nu har blivit sugen på att skaffa ännu ett husdjur, nämligen ett får.

Laila är dock inte riktigt lika sugen på idén och har fått förklara detta för Kit. Det är tydligt att Kit Wahlgren inte är glad över sin mammas beslut.

”Han tyckte att eftersom Liam fick ha en minigris så kan väl han få ha ett får. Men fick påminna honom att det inte funkade med en gris och kommer inte funka med ett får heller”, skriver Laila och fortsätter:

”Nu är jag den där dumma och tråkiga mamman här hemma som bara säger nej. Ja, det går inte att vara poppis jämt”.

Annons

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, ROGER VIKSTRÖM / XP / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…