TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges kärleksresa med Korosh Kananian, 24: "Ska ni gifta er i Las Vegas?"

12 jul, 2015 
AvAnna Shimoda
Laila Bagge befinner sig i skrivande stund i USA. Hänt erfar att hon är där med unga pojkvännen Korosh Kananian. Nu spekuleras det om ett bröllop i Las Vegas.
Annons

Laila Bagge, 42, befinner sig i skrivande stund i USA. Av allt att döma är hon där med nye pojkvännen Korosh Kananian, 24, som hon träffade på en nattklubb i december – bara en månad efter att hennes och Niclas Wahlgrens, 49, skilsmässa blev officiell. I samband med att de reste från Sverige publicerade Laila en selfie på Instagram, och en arm av manligt kön syntes tydligt bredvid henne.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Under resan som startade i Los Angeles har de bland annat hunnit med ett besök till Grand Canyon men även några jobbrelaterade “möten”. Efter att ha avverkat Los Angeles drog de vidare till Las Vegas. På sin blogg skriver Laila Bagge om äventyret och önskar alla läsare glad sommar. Genast började läsarna spekulera ifall de planerade att gifta sig i Las Vegas – något Laila Bagge än så länge inte har kommenterat.

laila-bagge
Laila Bagge har varit tillsammans med unga Korosh Kananian i åtta månader. Foto: IBL, Linkedin

Om så är fallet skulle bröllopet ske bara någon vecka efter att skilsmässan från Niclas Wahlgren gått igenom.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons