LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Just nu: Laila Bagges och Niclas Wahlgrens skilsmässa har gått igenom

22 jun, 2015 
AvAnna Shimoda
Laila Bagge och Niclas Wahlgren är nu skilda även på pappret. Idag klubbades den omskrivna skilsmässan igenom av Stockholms Tingsrätt.
Annons

Det var i på morgonen den 10 november förra året som Niclas Wahlgren, 49, och Laila Bagge, 42, berättade att de skulle skiljas. Det hade länge ryktats om en kärlekskris och redan i september kunde tidningen Hänt Extra berätta att det viskades om att en skilsmässa var nära förestående.

Den 13 november kom ansökan om äktenskapsskillnad in till Stockholms Tingsrätt, men eftersom de har barn ihop krävs det sex månaders betänketid innan beslutet går igenom.

I dag den 22 juni föll domen – och nu är de alltså skilda även på pappret.

Att det var Laila som valt att lämna Niclas råder det inga tvivel om. I januari berättade Niclas hur fruktansvärt dåligt han mådde och hur tufft han tyckte det var att behöva gå vidare – utan Laila vid sin sida.

– Jag går både hos en psykolog för det mer långsiktiga arbetet och hos en psykoterapeut som kan ta det akuta, som finns till när man ligger i fosterställning och behöver hjälp. Jag älskar henne till döds fortfarande. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här, sa han till Aftonbladet.

Niclas har hopp om livet. Foto: Stella Pictures
Niclas Wahlgren har varit deppig, men har nu hopp om livet. Foto: Stella Pictures

Men han verkar som tur är kommit på fötter igen. I en intervju med Expressen i våras var det en helt ny Niclas som öppnade sig – och till allas förvåning berättade att han inte alls skulle vilja ha tillbaka Laila.

Annons

– Skulle jag vilja vända om och gå tillbaka till det vi hade? Aldrig i livet. Det fungerade ju inte. Det finns ingen anledning alls att göra det. Men jag har ingen aning om vem jag träffar i morgon eller i övermorgon. Jag har ingen dröm om det, inte heller en icke-dröm. Det blir som blir, helt enkelt.

Niclas Wahlgren vill inte ha tillbaka Laila Bagge. Foto: Stella Pictures
Niclas Wahlgren och Laila Bagge när det begav sig. Foto: Stella Pictures

Idag är Niclas singel – men ser fram emot den dagen han träffar någon att dela livet med. Men det får vänta.

– Det hade inte varit att ta ansvar att kasta mig in i något nu. Jag har varit gift. Det går inte bara att byta ut det. Det vore inte fräscht, och inte ärligt.

Kanske var det en liten känga till Laila som i april berättade att hon träffat “någon”. Den någon visade sig vara unga Korosh Kananian, 24, som hon ska ha träffat på en nattklubb i december – alltså en månad efter skilsmässan från Niclas blev officiell. Hänt skrev om kärleksryktet redan i mars.

– Det går bra med kärleken, sa en belåten Laila till Expressen i samband med att relationen uppdagades.

Laila Bagge är numera tillsammans med 24-årige Korosh. Foto: IBL
Laila Bagge är numera tillsammans med 24-årige Korosh Kananian. Foto: IBL

Niclas Wahlgren och Laila Bagge träffades under ”Let’s Dance” 2009. De har sonen Kit, 3, tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons