Därför vill Niclas Wahlgren inte ha tillbaka Laila Bagge: "Aldrig i livet"

I januari berättade Niclas Wahlgren att han fortfarande älskade Laila Bagge till döds. Nu är det andra tider. "Jag vill inte att det blir vi igen."

Missa inte: Därför blev Niclas Wahlgren dumpad av Laila Bagge: “Det är fruktansvärt”

Det var i november som Niclas Wahlgren, 49, och Laila Bagge, 42, gick ut med att de skulle skilja sig efter fem år tillsammans. I januari i år talade Niclas ut om hur fruktansvärt dåligt han mådde och hur tufft han tyckte det var att behöva gå vidare – utan Laila vid sin sida.

– Jag går både hos en psykolog för det mer långsiktiga arbetet och hos en psykoterapeut som kan ta det akuta, som finns till när man ligger i fosterställning och behöver hjälp. Jag älskar henne till döds fortfarande. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här, sa han till Aftonbladet.

Niclas Wahlgren har haft det tufft. Foto: IBL

Niclas Wahlgren har haft det tufft. Foto: IBL

Men nu verkar han äntligen kommit på fötter igen. I en intervju med Expressen berättar Niclas Wahlgren att han njuter av livet igen – och att han inte skulle vilja att det blev han och Laila igen.

– Skulle jag vilja vända om och gå tillbaka till det vi hade? Aldrig i livet. Det fungerade ju inte. Det finns ingen anledning alls att göra det. Men jag har ingen aning om vem jag träffar i morgon eller i övermorgon. Jag har ingen dröm om det, inte heller en icke-dröm. Det blir som blir, helt enkelt.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren när det begav sig. Foto: Jonas Hessman

Laila Bagge och Niclas Wahlgren när det begav sig. Foto: Jonas Hessman

Samtidigt sörjer han det faktum att det aldrig fick sin relation att fungera.

– Det har varit en livskris, allt ruckades. Jag skulle aldrig förminska det som hände, det Laila och jag hade. Det var något viktigt. Det var något jävligt fint. Det var just därför jag sörjde så starkt. Jag tog vårt äktenskap så seriöst.

Niclas Wahlgren har inte träffat någon – men har varit ute på en och annan dejt sedan uppbrottet. Men han är inte ute efter något seriöst.

– Alla behöver väl ligga ibland. Men det hade inte varit att ta ansvar att kasta mig in i något nu. Jag har varit gift. Det går inte bara att byta ut det. Det vore inte fräscht, och inte ärligt.

Niclas Wahlgren och Laila Bagge träffades under “Let’s Dance” 2009. De har sonen Kit, 3, tillsammans.

Missa inte:

Därför blev Niclas Wahlgren dumpad av Laila Bagge: “Det är fruktansvärt”

Niclas Wahlgrens attack på Laila Bagge: “Hon är en använd leksak”

Hett rykte: “Laila Bagge dejtar en kille som är yngre än bonussonen”

Senaste nytt