Laila Bagges känslosamma kärleksord till Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian beslut – efter händelserna med familjemedlemmen
Rix Morronzoo-profilen Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian har varit ett par i fyra år.
Under Korosh födelsedag passar Laila på att ge honom en rejäl hyllning.
"Jag älskar dig av hela mitt hjärta", skriver Laila Bagge om Korosh.
Annons

Laila Bagge, 46, träffade kärleken Korosh Kananian, 29, för drygt fyra år sedan. Trots att Laila till en början var tveksam blev hon snart kär. Idag är paret sambos och bor i en villa på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 15, och Kit Wahlgren, 15, som Laila har från tidigare relationer.

Laila Bagge har tidigare berättat att hon och Korosh gärna vill ha barn tillsammans. Däremot är hon inte sugen på att gifta sig igen. Laila har tidigare varit gift med Anders Bagge, 51, och med Niclas Wahlgren, 54. Det får räcka vad gäller äktenskap, tycker Laila.

– Det är mycket möjligt att det kommer ändras i framtiden, men just nu är det ju ingen av oss som känner att vi behöver gifta oss, har Laila Bagge sagt till Hänt.

Hon fortsatte:

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så ”åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också”.

Firar kärleken

Trots att det inte tycks bli något bröllop mellan Laila Bagge och Korosh Kananian har kärleken mellan dem aldrig varit starkare. I ett inlägg på Instagram hyllar hon Korosh som fyller år.

Du är mina hjärtslag, luften jag andas, mitt hem, styrka och trygghet. När jag är ledsen lyfter du mig, när jag är glad skrattar du med mig, när jag krigar och det blåser så krigar du med mig, när jag känner mig svag så gör du mig stark”, skriver Laila Bagge på Instagram och fortsätter:

Finns inget bättre än när du tar tag i mig och säger ”I GOT YOU” som du brukar säga när jag behöver höra det som mest. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, så ‘låt oss köra tills hjärtat stannar’.”

I en kommentar har även Korosh själv svarat på kärleksförklaringen: ”I got you corazon, du är mitt allt”, skriver han.

sin blogg berättar Laila mer om känslorna för sin stora kärlek.

Igår fyllde Korosh år och jag ville skriva till honom och samtidigt berätta för er hur mycket han betyder för mig, hur mycket jag älskar honom”, skriver hon i blogginlägget.

Födelsedagen firades med Laila, barnen Kit och Liam samt Korosh föräldrar.

Det var inte bara Korosh som skulle firas utan även hans mamma som också fyllde år. Dubbelt kalas!” skriver en glad Laila Bagge på sin blogg.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…