Laila Bagges nya barnbeslut med Korosh – efter vändningen

Därför pausar Laila Bagge och Korosh Kananian gravidkampen
I realityserien Lailaland har tittarna bland annat fått följa Laila Bagges och kärleken Korosh Kananians väg till att få ett gemensamt barn. Men vägen dit har inte varit enkel. Nu berättar Laila för Hänt om vändningen.
Annons

Laila Bagge, 46, har varit ett känt ansikte för tv-tittarna sedan hon första gången medverkade i TV4:s Idol som en av jurymedlemmarna. Nu är hon aktuell med en tredje säsong av realityserien Lailaland där tittarna får följa henne och hennes äldsta son Liam Pitts, 16. Sambon Korosh Kananian, 28, var först tveksam till att vara med i programmet, men eftersom att det blev svårt att hålla honom utanför kamerorna får tittarna även se en glimt av honom också.

I den andra säsongen som visades på Viafree, Viaplay och TV3 i höstas fick tittarna följa hennes och Korosh dröm om att få ett gemensamt barn. Men resan dit har inte varit helt enkel.

Annons

Tidigare fick Laila beskedet att hon har mindre än 3 procent chans att bli gravid, därför visade den andra säsongen av Lailaland hur hon tog hormonsprutor. När säsongen nått sitt slut var det fortfarande oklart hur det gick för paret med gravidkampen. För Hänt berättade hon då att de lagt det på is.

Annons

– Just nu har vi lagt den biten på is, för att tänka på “ska vi orka fortsätta så?” och “hur länge?” eller “vad är nästa steg?“. Det är väl lite där vi är. Så vi vet inte riktigt vad nästa steg är, och det ska vi fundera lite på, sa Laila Bagge till Hänt i december förra året.

Därför lägger de barnplanerna på is

Under pressträffen av den tredje säsongen av Lailaland berättar Laila för Hänt att gravidkampen fortfarande ligger på is.

– Barnplanerna har vi lagt på is just nu i och med att mina ägg inte funkar. Så det enda som går nu är ju i så fall donatorägg. Det innebär ju i stort sett att jag blir farkosten och det blir Korosh biologiska barn men inte mitt, men det blir ju det eftersom jag då blir mamma ändå så att säga, förklarar Laila.

Den nuvarande situationen har gjort att paret inte längre känner samma stress över att påskynda processen som innan.

Annons

– Vi har inte lika bråttom längre. Jag är inte är purung, så det är klart, vi har väl bråttom, men ändå inte så som vi hade tidigare. Vi har sagt att då väntar vi något år och sedan kollar vi igen vad vi känner, om vi vill fortsätta med det eller om vi struntar i det.

Tidigare har Laila även berättat om den rädsla hon känt över att Korosh, som inte har några egna barn sedan tidigare, skulle lämna henne om ett gemensamt barn inte blev till. Nu ser hon annorlunda på saken.

– I nuläget känner jag att det känns bra. Det var jättejobbigt då och just att man inte fick ta det här beslutet själv utan kroppen tog det åt en, och rädslan att Korosh skulle lämna. Men nu känner jag verkligen inte det.

Lailaland har premiär på Viafree, Viaplay och TV3 måndagen den 6 maj.

FOTO: TT

Annons

Av Saga Pettersson och Sarah Mansouri

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…