Laila Bagges avslöjande om sexlivet med 18 år yngre pojkvännen Korosh

Laila Bagge

Laila Bagge har blivit en folkkär tv- och radioprofil. Sedan 2015 har och varit tillsammans med 18 år yngre Kurosh Kananian, nu avslöjar hon detaljer om parets sexliv.
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb
0:44

Efter reklamen: Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

(0:44)

Slå på ljud

Laila Bagge, 49, är för många mest känd för sina år i Idol-juryn, men hon har själv varit sångerska och jobbat med det främsta artisterna i världen så som giganten Céline Dion. Utöver en stark musikkarriär är hon en välkänd röst i radio och syns ofta i tv-rutan.

Laila medverkat i flertalet tv-program som Fest hos Bagge Wahlgren, Kan vi hjälpa till?, Lailaland och Svenska powerkvinnor. Sedan 2015 är hon permanent programledare på Rix morronzoo.

Sexlivet med 18 år yngre pojkvännen Korosh

2015 hittade Laila kärleken i den 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian, 31. Paret träffades under en utekväll och har sedan dess varit oskiljaktiga.

I en intervju med Wellness så avslöjar Laila om parets sexliv och hur den yngre generationen är i sängen.

– Kanske inte just åldern, men det är stor skillnad mellan generationerna tycker jag. Yngre män är uppfostrade på ett annat sätt och jag uppfattar det som ett sexualutbildningen i skolan är lite annorlunda nuförtiden, haha, säger Laila och fortsätter:

– Idag sätter man kvinnan i första rummet på ett sätt som man kanske inte gjorde förr. Min upplevelse är att yngre män är mer utbildade och förstår hur allting sitter och fungerar på kvinnan, säger hon och brister ut i skratt.

Lailas hårda krav på sönerna Liam och Kit

Laila berättar även att hon ställer hårda krav på sönerna Liam Pitts, 18, och Kit Wahlgren, 10, när det kommer till just dejting och tjejer.

– Sedan finns det såklart undantag. Men generellt tror jag att män från yngre generationer vet mer om vad tjejer tycker om. Det är lite spännande att se hur vi uppfostrar dagens killar eftersom det kan säkert slå över åt andra hållet. Jag är stenhård mot mina söner och tar oftast tjejernas sida. Generationen unga män som växer upp nu kanske har blivit för hårt drabbade av vad tidigare generationer gjort, säger Laila till Wellness.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN