TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lailas son Liam har lämnat landet – beslutet med Korosh: ”Vi kommer..”

25 jun, 2022 
2015 träffade Laila Bagge kärleken på nytt i den 18 år yngre Korosh.
Paret bor nu tillsammans i en lyxig villa på Lidingö.
Nu berättar Laila om de omvälvande renoveringsplanerna.
Annons
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobbBrand logo
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

Laila Bagge, 49, har gjort sig känd genom flera uppdrag i radio och tv och har minst sagt ett imponerande cv. Många känner igen henne från sina många år i den eminenta Idol-juryn.

Men att döma andra som sjunger är inte det enda hon gjort under många år. Nej, hon är nämligen sångerska själv och har jobbat med några av vår tids absolut största artister, exempelvis världsstjärnan Céline Dion.

Under de senaste åren har vi främst hört henne i Rix Morronzoo där hon sedan 2015 är en av de permanenta programledarna. En mycket folkkär röst alltså!

Så träffades Laila och hennes 18 år yngre sambo

Från en tidigare relation med amerikanen Mason Pitts fick hon sin första son – Liam Pitts, 18. Men när Hänt pratade med Laila avslöjade hon att det inte alls är hans riktiga namn.

Annons

Mellan åren 2010 och 2015 var Laila gift med Niclas Wahlgren, och tillsammans fick de en gemensam son – Kit Wahlgren, 10. När paret sedan valde att gå skilda vägar dröjde det inte länge innan hon träffade sin nya kärlek – den 18 år yngre Korosh Kananian, 31.

De träffade varandra första gången på ett uteställe i Stockholm och båda föll pladask. Sedan dess har kärleken sprudlat och paret bor nu tillsammans i en villa på Lidingö.

Renoveringsplanerna för den lyxiga villan på Lidingö

Det lyxiga huset som paret nu är bosatta i har fått sig några rejäla renoveringar. Och nu är det dags igen – det gäller att passa på när sonen Liam är bortrest i USA för att hälsa på sin pappa.

På sin Instagram berättar Laila att sonen Liams rum ska byggas ut.

– Vi kommer även bygga ut huset med 40 kvadratmeter rakt ut från köket med 4,5 meter takhöjd så vardagsrummet och köket blir totalt 90 kvadratmeter, förklarar Laila på sin story.

Tidigare har hon berättat att drömmen vore att hitta en sjötomt där de kan bygga sitt drömhus. Men nu renoveras alltså villan på Lidingö istället till något som kommer bli maffigt, minst sagt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Annons