Laila Bagge i tårar – nu ber hennes pappa om ursäkt

Laila Bagge återförenas med sin pappa Mujir
Laila Bagge har haft en frånvarande pappa i större delen av sitt liv, nu bestämmer hon sig för att konfrontera honom om saknaden vilket slutar i tårar.
Annons

Efter att ha hållit sitt privatliv hemligt under sin tid i rampljuset har Laila Bagge, 45, bestämt sig för att vända på steken och bjuda in världen i hennes vardag. I hennes egna reailtyserie Lailaland får tittarna följa med henne i hemmet, på jobbet, på fest men också i tuffa tider.

Annons

I de första avsnittet fick man följa med i hennes och pojkvännens Korosh Kananian, 27, kamp om att skaffa barn tillsammans. På grund av ålderskillnaden finns en del komplikationer på vägen dit och en hel del starka känslor, och till slut fick de besked om att det finns en liten chans för dem att bli gravida.

En annan känslostark del av Lailas liv är relationen till hennes pappa Mujir som varit frånvarande i större delen av hennes liv. Kärleken till hennes pappa är stor, men hon önskar att han varit där med för henne.

– Han är väldigt charmig, han är väldigt rolig, men en fadersgestalt, nja. Min mamma och pappa träffades på 70-talet, de blev kära, men han försvann ur mitt liv i alla fall när jag var två år gammal, när jag var 12 år sa jag att jag vill träffa min pappa, berättar hon.

Annons

Laila såg sin pappa som sin hjälte och ville ha kontakt med honom men märkte efter en tid att hon inte riktigt kunde räkna med honom.

– Jag märkte ganska snabbt att han var ju inte den pappan jag trodde. Jag känner inte honom om jag ska vara helt ärligt. Jag tror att när man har honom uppmålad som en hjälte då tror man att det ska bli ändring för det finns alla de hör anledningarna till att han inte hört av sig, men den ändringen kom ju aldrig och då börjar jag förstå varför min mamma lämnade honom och att hon stått där ensam med mig, säger hon.

Laila har aldrig pratat känslor med sin pappa innan, hon har inte vågat för att hon inte vet hur han ska reagera, så hon tyckte det var på tiden att göra det. Därför bestämde hon sig för att konfrontera honom i programmet under hans besök i Sverige.

– Jag hade ju önskat att du var med mer i mitt liv när jag var yngre, nu spelar det ingen roll, säger hon till honom i programmet.

Mujir erkänner att han varit egoistisk och berättar att han så klart saknat henne också.

– Någonstans har jag ju skyddat mig, jag ville inte bli besviken. När mamma dog så kände jag verkligen som att jag blev helt föräldralös och det gjorde också att jag inte hörde av mig eller svarade dig, säger Laila.

Annons

Han ber om ursäkt för sina misstag och förklarar sin kärlek för sin dotter, någonting som får Laila att brista ut i tårar.

– Det var fint sagt, men jag saknade dig väldigt mycket som liten. Jag klandrar inte dig, men jag ville bara säga att jag gjorde det, svarar hon.

Det slutar med att de bestämmer sig för att ta till vara på den tid de har kvar tillsammans och börja om på ny kula.

Foto: Tv3 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…