TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges mardröm: 14-årige sonen Liam vill göra som Lance Hedman: "Det värsta"

26 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Laila Bagge vill stoppa sin 14-årige son Liam från att, precis som Magdalena Graafs son Lance Hedman, ägna sig åt extremsport.
Annons

Just nu är Laila Bagge, 45, och hennes familj aktuella i sin tv-serie Lailaland som sänds på Viafree. Där följer ett kamerateam både henne, men också sambon Korosh Kananian, 27, och sonen Liam Pitts, 14, i vardagen.

I veckans avsnitt får tittarna följa just Liam när han går och tränar. 14-åringen drömmer nämligen om en karriär inom extremsport och vill bli MMA-stjärna. MMA står för Mixed martial arts och och är en sport där de tävlande använder sparkar, slag, kast och markkamp. Något som mamma Laila Bagge inte direkt uppskattar, eftersom sporten kan leda till tuffa skador mot huvudet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han menar allvar och det känns ju så där. Jag har verkligen pratat med honom och tänkt ta honom till läkare så att han förstår att det inte handlar om huruvida han får en hjärnskada eller inte, utan hur pass allvarlig hjärnskada han får, säger Laila Bagge i programmet.

Hittills får Liam inte tävla i MMA, eftersom det är 18-årsgräns, utan får nöja sig med boxning, brottning och jujutsu tills vidare. Laila hoppas på att sonen ska tänka om under de åren som återstår tills han blir myndig.

Annons

– Jag hoppas någonstans att han ändrar sig och att han börjar tävla i jujutsu eller brottning, men just nu ser det inte ljust ut. Han bara skrattar när jag säger det. Jag har några år på mig innan han går in på allvar, säger Laila Bagge och fortsätter:

– Jag hoppas att han ändrar sig. Men med den målmedvetenhet han har så ser det inte bra ut. Han har väl ärvt sin envishet från mig, säger hon.

Samtidigt vill Laila Bagge inte stoppa sin son för att göra det han drömmar om.

– Det värsta som finns är att hindra sina barn från att göra det de verkligen vill. Jag har alltid tänkt att vad mina barn än väljer så kommer jag stötta dem, säger hon.

Liam Pitts är inte den enda kändissonen som vill ägna sig åt en karriär inom extremsport. Också Magdalena Graafs, 42, son Lance Hedman Graaf, 17, gör karriär inom thaiboxning och bor delar av året i Thailand.

”Lailaland” sänds på Viafree och nya avsnitt släpps varje måndag.

Foto: IBL

Annons