LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför stoppas 6-årige sonen från Lailas nya serie – efter samtalet med exmaken

12 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Laila Bagge har nya realityserien "Lailaland" tillsammans med sonen Liam Pitts, men av olika skäl kommer sonen Kit Wahlgren kommer inte medverka.
Annons

Nu öppnar Laila Bagge, 44, upp dörrarna för hela svenska folket och bjuder in dem till hennes vardag med allt från jobb, fest, glädje och sorg. På måndag 12 mars har hennes nya realityserie Lailaland premiär. I serien får tittarnaa följa med Laila i hennes liv med sambon Korosh Kananian, 26, som för första gången gör entré i hennes liv och sonen Liam Pitts, 14. Lailas yngste son Kit Wahlgren, 6, är dock inte med i tv-serien av olika skäl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill ju egentligen att alla ska kunna vara med, sen så är det ju så att Kit har en pappa också och vi har delad vårdnad så där fick vi komma fram till ett gemensamt beslut och det är att han är lite för ung, säger Laila till Hänt.

Laila har sonen Kit tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 52, som hon skilde sig ifrån 2015. Därför är beslutet kring sonens medverkan i serien hennes att ta på egen hand. Däremot kan beslutet ändras i framtiden.

– Sen om det blir en till säsong, vilket jag hoppas på, då är det inte omöjligt att han dyker upp senare. Men han behöver bli lite äldre, säger Laila.

Annons

Att Kit som är en del av familjen och deras vardag inte syns i serien är tomt.

– Det klart han saknas, Kit är en jättestor del av mitt liv, berättar hon.

Men hon har tillsammans med teamet bakom serien försökt lösa det på bästa sätt den tid som Kit tillbringar med sin pappa.

– Men sen har jag honom varannan vecka och jag har Liam på heltid, så vi har valt att filma när Kit inte är där. Sen har vi filmat lite grann när Kit är där, men mest när han inte är hemma och då faller det sig naturligt, avslutar hon.

“Lailaland” visas på Viafree varje måndag”

Foto: IBL

Annons